Λάρισα: Κοίταξαν μέσα στο καροτσάκι του μωρού και έμειναν άφωνοι – Με χειροπέδες οι γονείς! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Λάρισα: Κοίταξαν μέσα στο καροτσάκι του μωρού και έμειναν άφωνοι – Με χειροπέδες οι γονείς!

Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη εικόνα στη Λάρισα έκρυβε ένοχα μυστικά. Οι γονείς είχαν βγει βόλτα και μπροστά τους, υπήρχε το καροτσάκι του μωρού τους...

Η αποκάλυψη της αλήθειας για το αλισβερίσι ναρκωτικών στη Λάρισα, το οποίο είχε σαν κάλυψη ένα μωρό στο καροτσάκι του, προκαλεί αναστάτωση στην πόλη. Ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί της πόλης, έλεγαν πως πρώτη φορά έρχονταν αντιμέτωποι με μια τέτοια εικόνα. Ένα ζευγάρι έχοντας σαν κάλυψη το μωρό τους, το οποίο είχαν σε καροτσάκι, πουλούσαν ναρκωτικά χθες το απόγευμα (09-05-2018) σε πελάτη στο κέντρο της Λάρισας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, χθες στις 18.00 το απόγευμα, διακινούσαν κοκαϊνη. Πρόκειται για έναν 46χρονο από την Αλβανία και την 39χρονη Ρωσίδα γυναίκα του, που βγήκαν στο κέντρο της Λάρισας με το καροτσάκι και το μωρό τους. Επί της 28η Οκτωβρίου τους περίμενε ο 51χρονος Έλληνας αγοραστής. Στο τόπο συνάντηση το αλλοδαπό ζευγάρι έβγαλε ένα κυτίο μέσα από το καροτσάκι το οποίο περιείχε 22,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε «φιξάκια» για να το παραδώσει στον αγοραστή.

Τότε οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τα τρία άτομα επ” αυτοφώρω. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα με τις κατηγορίες της διακίνηση και την εμπορίας ναρκωτικών. Με απόφαση εισαγγελέα το μωρό βρίσκεται πλέον σε νοσοκομείο της πόλης και δέχεται την φροντίδα του νοσηλευτικού προσωπικού.

Πάτρα: Πέταξαν τα ναρκωτικά από το παράθυρο

Σπείρα που μετέφερε περισσότερα από εννέα κιλά χασίς, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών. Συνελήφθησαν τρεις άνδρες από την Αλβανία, 37, 33 και 28 χρόνων και μια 26χρονη ομοεθνής τους. Αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο και την 26χρονη να κινούνται με αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Πατρών, με κατεύθυνση προς την Πάτρα, ενώ στην ίδια κατεύθυνση προπορευόταν με αυτοκίνητο, ο 37χρονος, ο οποίος λειτουργούσε, ως προπομπός.

Όταν έφθασαν στο Ρίο, ο προπομπός παρέλαβε τον 28χρονο, ενώ ο 33χρονος και η 26χρονη ακολουθώντας διαφορετική πορεία, μετέβησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου, όπου έκρυψαν μέσα σε θάμνους τρεις σακούλες. Έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σημείο που οι δράστες είχαν κρύψει τις σακούλες, βρήκαν 11 συσκευασίες, που περιείχαν περισσότερα από εννέα κιλά κάνναβης και στην συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη των τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι οι τρεις άνδρες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα


Πηγή: ΕΛ.ΑΣ, larissanet.gr