Την σκότωσαν με το τηλεκοντρόλ – Σοκάρει η δολοφονία της 77χρονης στο κέντρο της Αθήνας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Την σκότωσαν με το τηλεκοντρόλ – Σοκάρει η δολοφονία της 77χρονης στο κέντρο της Αθήνας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας. Μια 77χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην κρεβατοκάμαρά της όταν ο γιος της που την αναζητούσε πήγε στο διαμέρισμα της οδού Κοδρικτώνος.

Η άτυχη γυναίκα έχει τραύματα στο κεφάλι, ορισμένα από τα οποία όλα δείχνουν ότι προκλήθηκαν με τη χρήση του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Ο γιος της άτυχης γυναίκας ενημέρωσε την αστυνομία στις επτά και μισή το πρωί και όπως είπε στους αστυνομικούς ούτε και ο ίδιος διαπίστωσε πως κάτι λείπει από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον γιο της 77χρονης πως η γυναίκα ζούσε μαζί με έναν 80χρονο άνδρα. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν πήγε ο γιος της, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 80χρονος πάσχει από άνοια. Οι αστυνομικοί ερευνούν στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

Πηγή: newsit