Η Δικαιοσύνη "μίλησε": Δεκτή η έξωση στον 30χρονο γιο που διώχνουν οι γονείς από το σπίτι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Η Δικαιοσύνη "μίλησε": Δεκτή η έξωση στον 30χρονο γιο που διώχνουν οι γονείς από το σπίτι

Ο 30χρονος γιος στο ΔικαστήριοΔεδικασμένο που δεν έχει προηγούμενο αποτελεί δικαστική απόφαση στη Νέα Υόρκη, με την οποία δικαιώνονται γονείς που ζητούσαν να... φύγει επιτέλους ο 30χρονος γιος τους από το σπίτι. Ο "νεαρός" καλείται πλέον να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία, εξαντλώντας ακόμα και τα τελευταία αποθέματα ψυχραιμίας του δικαστή.
"Θέλω να φύγεις από το σπίτι το γονιών σου". Με αυτά τα απλά λόγια, ο δικαστής Ντόναλντ Γκρίνγουντ προσπάθησε να εξηγήσει όσο πιο ψύχραιμα και ευγενικά μπορούσε στον 30χρονο Μάικλ Ροτόντο ότι δικαιώνει τους γονείς του, οι οποίοι αναγκαστικά κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να του κάνουν... έξωση από το σπίτι τους στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης.
Στο δικαστήριο, ο 30χρονος παραδέχθηκε ότι δεν πληρώνει λογαριασμούς, δεν βοηθάει στις δουλειές και δεν κινητοποιείται για να βρει δικό του σπίτι. Εμφανίστηκε ωστόσο πολύ καλά "διαβασμένος", έχοντας αναλάβει ο ίδιος την εκπροσώπησή του, με τον δικαστή να εξαίρει την έρευνα που είχε κάνει πριν εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα.
Ωστόσο, οι αβρότητες κράτησαν πολύ λίγο. Ο Ροτόντο ζήτησε να μείνει στο σπίτι των γονιών του "ακόμη έξι μήνες", με το δικαστή να του απαντά ότι το αίτημά του είναι "εξωφρενικό". Ο 30χρονος, εντελώς ατάραχος, απάντησε στο δικαστή ότι αν κάτι είναι εξωφρενικό είναι το γεγονός ότι οι γονείς του θέλουν να του κάνουν έξωση. "Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα", συμπλήρωσε.
Ο δικαστής, συγκεντρώνοντας όση ψυχραιμία του έχει απομείνει, είπε στον μακρυμάλλη, γενειοφόρο νεαρό, να αποχωρήσει "οικειωθελώς" από το σπίτι των γονιών του. Του συνέστησε δε, να ξαναρχίσει να μιλάει μαζί τους. Γιατί όπως έγινε γνωστό κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, γονείς και γιος δεν έχουν πια καμία απολύτως σχέση και επαφή.

Οι απεγνωσμένοι γονείς
Οι απεγνωσμένοι γονείς

Οι γονείς μπορεί να δικαιώθηκαν μετά από τέσσερις μήνες αγωγών και μηνύσεων, σύντομα ωστόσο αναμένεται να επιστρέψουν στο δικαστήριο.
Ο γιος του, σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε μόνος του στα σκαλιά του Δικαστηρίου, αποκάλυψε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Υποστήριξε ότι αντίθετα με όσα ισχυρίζονται οι γονείς του έχει "μια δουλειά" (που δεν αποκάλυψε), ότι θέλει να μείνει μαζί τους μέχρι να σταθεί στα πόδια του (δικαιολογία που επικαλείται εδώ και οκτώ χρόνια), αλλά και ότι το τελευταίο διάστημα ζουν οι τρεις μαζί σαν... ξένοι στο ίδιο σπίτι, χωρίς να ανταλλάζουν κουβέντα.
Στη συνέχεια αποχώρησε, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, πιθανότατα για... το σπίτι των γονιών του.