Υψηλόβαθμο τζιχαντιστή του ISIS συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές πριν περάσει στην Ελλάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Υψηλόβαθμο τζιχαντιστή του ISIS συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές πριν περάσει στην Ελλάδα

Μέλος του ISIS στη Î£Ï…ÏÎ¯Î±Η τουρκική αστυνομία ανακοίνωσε ότι η σύλληψη του Κασίρ Αλ Χαντάουι πιθανότατα απέτρεψε μία μελλοντική επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης.
Ένα Σύρο που φέρεται να είναι μέλος του στενού κύκλου της διοίκησης του Iσλαμικού Κράτους (ISIS) φαίνεται πως συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times του Λονδίνου προκειται για τον Σύρο Κασίρ Αλ Χαντάουι, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσρερις υπόπτους ποθ συνελήφθησαν για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σε ευρέια αστυνομική επιχείρηση στα παράλια της Σμύρνης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Αλ Χαντάουι αχεδίαζε να περάσει στην Ελλάδα σε βάρκα προσπουούμενος τον μετανάστη. Οι τουρκικές αρχές υποστηρίζουν ότι η σύλληψη αυτή πιθανότατα απέτρεψε μία μελλοντική επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης.

Ο Χαντάουι, ο οποίος δραστηριοποιούνταν τελευταία στην ανατολική επαρχία της Συρίας Ντέιρ αλ-Ζορ φέρεται να είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνος για τη σφαγή 700 Σύρων τον περασμένο Δεκέμβριο. news247.gr