Windows 10 April 2018 Update: Η νέα μεγάλη αναβάθμιση έρχεται στις 30 Απριλίου και φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Windows 10 April 2018 Update: Η νέα μεγάλη αναβάθμιση έρχεται στις 30 Απριλίου και φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft αποκάλυψε επίσημα πριν από λίγο ότι το Windows 10 April 2018 Update θα ξεκινήσει να λανσάρεται σε όλο τον κόσμο από τη Δευτέρα 30 Απριλίου. Η νέα μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος φέρνει μαζί της αρκετά νέα χαρακτηριστικά και φυσικά θα διανέμεται δωρεάν σε όσους έχουν εγκατεστημένη τη γνήσια έκδοση του Windows 10.
Το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό είναι…παλιό. Πρόκειται για τη λειτουργία Timeline, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να πας πίσω έως και 30 ημέρες για να δεις επάνω σε τι δούλευες τότε. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Windows 10, αρκεί ο χρήστης να πραγματοποιεί login με τον Microsoft λογαριασμό του.
Μια άλλη βασική νέα λειτουργία είναι το Focus Assist, το οποίο καθαρίζει τις ιστοσελίδες από τα περιττά στοιχεία έτσι ώστε ο χρήστης να επικεντρώνεται σε αυτά που έχουν σημασία για να αυξάνεται η παραγωγικότητα του. Με ενεργοποίηση του Focus Assist θα μπλοκάρονται τα εισερχόμενα emails, οι ειδοποιήσεις και τα updates, ενώ μόλις απενεργοποιηθεί θα έρχονται όλα όσα έχασες στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, υπάρχει επιλογή να προσθέσεις εξαιρέσεις για να μη χάσεις κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό.
Άλλες ενδιαφέρουσες αλλαγές αφορούν τον web browser Microsoft Edge. Στο εξής προστίθεται η δυνατότητα σίγασης συγκεκριμένης καρτέλας, αυτόματη συμπλήρωση των φορμών πληρωμών και δυνατότητα φωνητικής υποβολής οπουδήποτε πατώντας “Win + H”.
Τέλος, έρχονται ορισμένα χρήσιμα πρόσθετα στις εφαρμογές 3D Paint, στο Game Bar και λειτουργία άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των συσκευών Windows 10 για εύκολη ανταλλαγή αρχείων. techgear.gr