Η HMD Global ετοιμάζει την αναβίωση της σειράς Nokia N; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η HMD Global ετοιμάζει την αναβίωση της σειράς Nokia N;

Η HMD Global μετά την αναβίωση των Nokia 3310 και 8110 πιθανόν να ετοιμάζει την επαναφορά της σειράς Nokia N, μιας και πληροφορίες που συνοδεύονται από φωτογραφία του Nokia N8, υποννοούν πως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μεταξύ 27 Απριλίου και 2 Μαΐου, φέρνοντας για άλλη μια φορά αναμνήσεις απο τα επιτεύγματα της Nokia στο παρελθόν.
hmd revival nokia N1
Στον επίσημο λογαριασμό της Nokia στο Weibo στην Κίνα, υπήρξε η υπόνοια πως η HMD Global ενδεχομένως να ετοιμάζει την παρουσίαση ενός νέου Nokia N smartphone χωρίς να αναφέρεται κάποια άλλη λεπτομέρεια σχετικά με την ονομασία και κάποιο χαρακτηριστικό της φημολογούμενης συσκευής. Το μόνο στοιχείο που δόθηκε ήταν η φωτογραφία του Nokia N8 και τις προσδοκίες για μια νέα έκδοση της συγκεκριμένης συσκευής να γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.

Η φωτογραφία αυτή έρχεται λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Nokia X6 το οποίο εμφανίστηκε σε live φωτογραφίες μαζί με τη διπλή κάμερα της συσκευής καθώς και το notch στην οθόνη. Μένει να δούμε το αν θα παρουσιάσει κάτι άλλο η HMD Global και αν θα δοθεί συνέχεια στην αναβίωση θρυλικών συσκευών, εκμεταλλευόμενη την ιστορία που έχει δημιουργήσει η Nokia όλα αυτά τα χρόνια.

hmd revival nokia N2