Τι συζήτησε τελικά ο Πούτιν με τον Ερντογάν για τους 2 Ελληνες αξιωματικούς [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Τι συζήτησε τελικά ο Πούτιν με τον Ερντογάν για τους 2 Ελληνες αξιωματικούς [βίντεο]

Τι συζήτησε τελικά ο Πούτιν με τον Ερντογάν για τους 2 Ελληνες αξιωματικούς [βίντεο]Το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης φαίνεται πως συζήτησαν Ταγίν Ερντογάν και Βλάντιμιρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στις 3 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στη Μόσχα ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε το θέμα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Τούρκο ομόλογό του. Ωστόσο ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε ότι δεν απελευθερώνονται οι δύο Έλληνες καθώς στην Αθήνα βρίσκονται οι οκτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού στη Μόσχα, Αχιλλέα Πατσούκα πηγή του Κρεμλίνου ανέφερε ότι «η συζήτηση έγινε στις 3 Απριλίου. Ουσιαστικά αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η ρωσική πηγή τότε το επιχείρημα του προέδρου της Τουρκίας «ακυρώνει» την επίσημη θέση της Άγκυρας η οποία λέει ότι «δεν σχετίζονται η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων και των οκτώ Τούρκων αξιωματικών».