Survivor 2: Ξαφνικός έρωτας ανάμεσα σε παίκτες; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Survivor 2: Ξαφνικός έρωτας ανάμεσα σε παίκτες;

Γύρισαν.. ερωτοχτυπημένοι από τον Άγιο Δομίνικο; Τι συμβαίνει με τους δυο παίκτες του Survivor 2 τελικά; Είναι απλά φίλοι ή… κάτι περισσότερο;

Ο λόγος για τον Νίκο Θωμά και την Ζωή Ανδρονικίδου, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των Μαχητών. Εκεί γνωρίστηκαν και εκεί φέρονται να… ερωτεύτηκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, άτομα από το περιβάλλον τους, λένε ότι η Ζωή βρέθηκε στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο και δεν ξεκόλλησε από το πλευρό του καλογυμνασμένου κινηματογραφιστή! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακούγεται πως η ξανθιά Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια του tae kwon do φιλοξενήθηκε στο σπίτι του!

Το Σάββατο το βράδυ, όταν ο Νίκος Θωμάς έπαιζε μουσική ως dj σε γνωστό στέκι του Πειραιά, η Ζωή ήταν μαζί του, ενώ την παρέα συμπλήρωσε και ο Λευτέρης Χαχαμίδης, σύντροφος της Μελίνας Μεταξά. Οσοι έκαναν το πρωί της Κυριακής βόλτα στο Πασαλιμάνι τούς είδαν να παίρνουν το πρωινό τους σε γνωστή καφετέρια! Αραγε, πρόκειται για ένα νέο εκρηκτικό ειδύλλιο ή απλώς για μια δυνατή φιλία ανάμεσα σε έναν γοητευτικό άνδρα και μια ωραία γυναίκα; Ο χρόνος θα δείξει!

Πηγή: gossip-tv