Πάτρα: Έζησαν και σκοτώθηκαν μαζί σε φοβερό τροχαίο – Τραγική φιγούρα ο γιος τους που οδηγούσε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Πάτρα: Έζησαν και σκοτώθηκαν μαζί σε φοβερό τροχαίο – Τραγική φιγούρα ο γιος τους που οδηγούσε!

Η ανείπωτη τραγωδία στην Κακιά Σκάλα συγκλονίζει την Πάτρα από την Κυριακή του Πάσχα. Το ζευγάρι σκοτώθηκε μπροστά στον γιο τους...

Τραγικός επίλογος για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Πάτρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο την Κυριακή του Πάσχα. στο πρώτο τούνελ στην Κακιά Σκάλα, στο ρεύμα προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Αθηνών.

Τραγικό θάνατο βρήκαν ο 86χρονος Ηλίας Ιωάνν. Κατσιμπόκης, συνταξιούχος της ΔΕΗ, και η σύζυγός του Σοφία Κων. Ξυδιά-Κατσιμπόκη.

Το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 50χρονος γιος τους και επέβαιναν ο πατέρας του και η μητέρα του, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και ανατράπηκε κάθετα στον δρόμο.

Νεκρός ανασύρθηκε ο πατέρας, 87 ετών, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η μητέρα, η οποία καθόταν στην θέση του συνοδηγού και ελαφρά ο οδηγός.

Λίγο αργότερα η σοβαρά τραυματισμένη ηλικιωμένη κατέληξε στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί μαζί με τον ελαφρά τραυματισμένο γιο της.

Η κηδεία του ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο «έφυγε» μαζί από τη ζωή, όπως και έζησαν, θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη, στις 3.00 μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Πηγή: patrastimes.gr