Σκοπιανό: Ο Κοτζιάς ενημερώνει Γεννηματά και Λεβέντη για το ονοματολογικό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Σκοπιανό: Ο Κοτζιάς ενημερώνει Γεννηματά και Λεβέντη για το ονοματολογικό

Σκοπιανό: Ο Κοτζιάς ενημερώνει Γεννηματά και Λεβέντη για το ονοματολογικόΣυνεχίζεται και σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (03/04/2018) ο κύκλος επαφών του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό και την τριμερή συνάντηση που είχε στη Βιέννη, την περασμένη Παρασκευή, με τον ομόλογό του των Σκοπίων, Νικόλα Ντιμιτρόφ, και τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.
Μετά τις χθεσινές συναντήσεις με τον γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ. Κοτζιάς θα έχει σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και το απόγευμα, στις 18:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Η συνάντηση με τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, αναμένεται να προγραμματιστεί προσεχώς. Να υπενθυμίσουμε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είχε αρνηθεί να παραστεί ο ίδιος στην ενημέρωση και γι’ αυτό θα ενημερωθεί ο κ. Κουμουτσάκος.

Ανακοινώθηκε νέα συνάντηση Κοτζιά - Ντιμιτρόφ
Νέο τετ-α-τετ του κ.Κοτζιά με τον Νικολά Ντιμιτρόφ έχει προγραμματιστεί αμέσως μετά από το Πάσχα, όπως αναφέρουν πληροφορίες. 

Διπλωματικές πηγές έλεγαν την περασμένη Παρασκευή ότι αναμένεται «πυρετός» διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών το επόμενο διάστημα και έκαναν λόγο για πρόοδο στις συζητήσεις για το ονοματολογικό.

Μετά τη συνάντηση στη Βιέννη, ιδιαίτερα θετικός είχε εμφανιστεί τόσο ο Νίκος Κοτζιάς όσο και ο Μάθιου Νίμιτς. newsbomb.gr