Ιδιωτική διαιτησία αντί για δημόσια δίκη ζητά ο Τραμπ για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ιδιωτική διαιτησία αντί για δημόσια δίκη ζητά ο Τραμπ για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς

stormy-danielsΟ δικηγόρος της πορνοστάρ δήλωσε ότι θα αντιταχθεί στην πρόταση για ακρόαση της υπόθεσης ενώπιον ιδιωτικού διαιτητή
Αίτημα ώστε η υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς να κριθεί από ιδιωτικό «διαιτητή» και όχι από σώμα ενόρκων κατέθεσε σε δικαστήριο ο Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να προστατεύει την προσωπική του ζωή από τους ισχυρισμούς της πρώην ερωμένης του.

Ο Τραμπ και ο προσωπικός του δικηγόρος, Μάικλ Κοέν, κατέθεσαν έγγραφα σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, ζητώντας να μην παρουσιαστεί η αγωγή της πορνοστάρ, που αφορά σε μια συμφωνία τήρησης απορρήτου, σε δημόσια δίκη.

Η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, επιδιώκει να ακυρώσει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπέγραψε πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Η διάσημη πορνοστάρ έχει προσφερθεί να επιστρέψει τα 130.000 δολάρια που εισέπραξε ως αντίτιμο για τη σιωπή της, ισχυριζόμενη ότι το μόνο που θέλει είναι «να λάμψει η αλήθεια»

Η Ντάνιελς έχει ήδη αποκαλύψει ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ για πρώτη φορά το 2006 και ότι η σχέση τους συνεχίστηκε για περίπου ένα χρόνο. Ο Αμερικανός μεγιστάνας παντρεύτηκε την σημερινή σύζυγό του, Μελάνια, το 2005 και ο γιος τους Μπάρον γεννήθηκε τη χρονιά που ξεκίνησε - κατά την Ντάνιελς - ο παράνομος δεσμός.

Μέσω ανακοίνωσης της εκπροσώπου του, ο Τραμπ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ σχέση με την Ντάνιελς, ενώ οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι η εκρηκτική ξανθιά μπορεί να χρωστάει ακόμα και 20 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση της συμφωνίας εμπιστευτικότητας. 

Όσο για την Ντάνιελς, υποστηρίζει ότι η συμφωνία είναι άκυρη με βάση τον νόμο, αφού υπογράφηκε μόνο από τον Κοέν και όχι από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, δήλωσε ότι θα αντιταχθεί στην πρόταση για ακρόαση της υπόθεσης ενώπιον ιδιωτικού διαιτητή, «μακριά από τα μάτια του αμερικανικού κοινού». «Ζούμε σε μια δημοκρατία και αυτή η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί δημόσια, από δικαστήριο που ανήκει στον λαό», δήλωσε χαρακτηριστικά.