Νεύρα, ένταση και ένα υπέρμετρο «εγώ» στο Masterchef - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Νεύρα, ένταση και ένα υπέρμετρο «εγώ» στο Masterchef

neura-entasi-kai-ena-upermetro-egw-sto-masterchefΗ απόφαση των κριτών που έβαλαν τους δύο παίκτες να μαγειρέψουν δύο φορές εκνεύρισε την παίκτρια.
Ιδιαίτερες στιγμές στο Masterchef με τη Μάγκυ Ταμπακάκη να αποχωρεί από το διαγωνισμό, θυμωμένη και ενοχλημένη καθώς δήλωσε φανερά ότι οι συμπαίκτες της δεν ήθελαν να υπάρχει γυναίκα στον τελικό. Η απόφαση των κριτών ήταν ιδιαίτερη, καθώς έβαλαν τους δύο παίκτες να μαγειρέψουν δύο φορές!

Η  κίνηση των κριτών έκανε την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα on camera, καθώς πρόκειται για κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε διαγωνισμό. «Το να ξέρω ότι ο μισός εξώστης με έχει ήδη για εκτός και ότι έχουν για εντός ένα άτομο το οποίο… Κακά τα ψέματα, εγώ έχω να δώσω πολλά περισσότερα εδώ μέσα από τον αντίπαλό μου. Οπότε, γιατί ρε Μάγκυ δεν το έκανες σήμερα; Γιατί; Αν με είχα απέναντί μου, θα με χαστούκιζα. Γιατί τους έδωσες αυτή τη χαρά; Να λένε “οκ, έξω η Μάγκυ, οπότε δύο θέσεις ελεύθερες στον τελικό”. Όχι, όχι… Η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί»,έλεγε στην κάμερα.

Μετά την αποχώρησή της, η Μάγκυ σημείωσε: «Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη».

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είχε μέχρι σήμερα την πιο επιτυχημένη πορεία γυναίκα παίκτριας σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού και δεν είχε κρύψει πως θεωρούσε τον συμπαίκτη της χειρότερο μάγειρα και με λιγότερες ικανότητες από εκείνη. thetoc.gr