Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Σπανούλη και Σάρας: «Μη μου κάνεις χειρονομίες. Σεβάσου τη φιλία μας»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Σπανούλη και Σάρας: «Μη μου κάνεις χειρονομίες. Σεβάσου τη φιλία μας»!

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Σπανούλη και Σάρας: «Μη μου κάνεις χειρονομίες. Σεβάσου τη φιλία μας»!Με την παρέμβαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου έξω από τα αποδυτήρια λύθηκε η παρεξήγηση!
Επεισόδιο ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχαμε με τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ!

Κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων από το παρκέ και ενώ κάτι φαίνεται πως είχε συμβεί μεταξύ των δύο ανδρών στη διάρκεια του αγώνα, ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας είπε, φανερά εκνευρισμένος, στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων»: «Μη μου κάνεις χειρονομίες. Σεβάσου τη φιλία μας»!

Λίγα λεπτά αργότερα, πάντως, Σπανούλης και Σάρας τα είπαν έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, σε πιο ήρεμο κλίμα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αναλαμβάνει ρόλο… πυροσβέστη.

Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός έκανε και κίνηση συμφιλίωσης προς τον ''Kill-Bill'', δίνοντάς του το χέρι, με τον Σπανούλη να ανταποδίδει. sport-fm.gr