Λας Πάλμας: «Καμία επαφή με ΑΕΚ για Αραούχο» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Λας Πάλμας: «Καμία επαφή με ΑΕΚ για Αραούχο»

aesdΗ στάση της ισπανικής ομάδας και τα δεδομένα για τον Αργεντινό φορ.
Φαίνεται πως ένα νέο σίριαλ για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο είναι έτοιμο να αρχίσει, καθώς ο δανεισμός του από τη Λας Πάλμας λήγει. Πάντως από πλευράς ΑΕΚ δεν υπάρχει επίσημη ενόχληση στην ισπανική ομάδα για τον Αργεντινό, όπως δήλωσε στη Live Sport ο αθλητικός διευθυντής, Τόνι Κρουθ.

«Το μέλλον του Σέρχιο δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή, γιατί προέχει η προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την ΑΕΚ», τόνισε, ενώ ερωτηθείς για τις προθέσεις της Λας Πάλμας για τον ποδοσφαιριστή απάντησε: «Καμία ομάδα δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις της για έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου τα δικαιώματα κατέχει».

Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ για την παραμονή του Αραούχο, γιατί… απλούστατα δεν είναι στο χέρι της. Σε αντίθεση με τον Μάρκο Λιβάγια, για τον οποίο υπάρχει οψιόν αγοράς και έχει αποφασιστεί να ενεργοποιηθεί, ο 26χρονος Αργεντινός δεν έχει ανάλογο όρο. Ανήκει στη Λας Πάλμας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και ακόμη κι αν εκείνη υποβιβαστεί δεν υπάρχει κάποια φόρμουλα που προβλέπει την αποδέσμευσή του. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά είναι πιθανό να επιλέξει να επαναφέρει στις τάξεις της τον Αραούχο, ο οποίος πρόπερσι είχε συμβάλει αποφασιστικά στην άνοδο στη La Liga, ενώ συν τοις άλλοις η κόρη του ζει εκεί. Ακόμη κι αν δεν μείνει όμως στη Λας Πάλμας, είναι βέβαιο πως θα ζητηθούν πολλά χρήματα για την πώλησή του και ήδη λέγεται πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.

Η «Ένωση» είναι βέβαιο πως θα κάνει την προσπάθειά της, αλλά σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, που περίμενε μέχρι τέλους τον Αραούχο, φέτος με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League είναι αδύνατο να το κάνει ξανά. Εφόσον διαφανούν μεγάλες δυσκολίες για την παραμονή του Αραούχο, είναι δεδομένη η πρόθεση να αντικατασταθεί με επιθετικό ανάλογης κλάσης και ήδη στην ΑΕΚ έχουν ερευνήσει την αγορά. protothema.gr