Λάρισα: Αυτό το λάθος ήταν αδύνατον να διορθωθεί – Στιγμές που θα θυμάται για πάντα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Λάρισα: Αυτό το λάθος ήταν αδύνατον να διορθωθεί – Στιγμές που θα θυμάται για πάντα!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ερασιτέχνης ψαράς στον Αγιόκαμπο στη Λάρισα τη Μεγάλη Παρασκευή. Πρόκειται για 42χρονο ο οποίος θέλοντας να κάνει το αγαπημένο του χόμπι, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του...

Περί τις 22.00 το βράδυ πλησίασε με το αυτοκίνητό του στην προβλήτα του λιμανιού στη Λάρισα, κατέβηκε από αυτό κι ενώ κοιτούσε προς τη μεριά της θάλασσας αντιλήφθηκε ότι το αμάξι έφευγε “ακυβέρνητο” προς το νερό από την πλευρά της ράμπας που είναι για τα καΐκια και τις βάρκες.

Πανικόβλητος έτρεξε προς αυτό για να προλάβει, μπήκε μέσα, αλλά η θάλασσα τους τράβηξε και τους δυο, με τον οδηγό, ως εκ θαύματος να καταφέρνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κι ενώ βυθίζονταν, να βγει από το ανοιχτό παράθυρο και να σωθεί.

Μόνος στο σκοτάδι και μην έχοντας καν το κινητό μαζί, αφού κι αυτό βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, βρεγμένος από πάνω ως κάτω, κατευθύνθηκε σε κοντινή ταβέρνα όπου ζήτησε τη βοήθεια των ιδιοκτητών ώστε να καλέσουν την οικογένειά του.

Το αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται πως κατέληξε στη θάλασσα γιατί λύθηκε το χειρόφρενο ή ξεχάστηκε, ίσως να μπει και ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε την ώρα εκείνη το έσπρωξε σ’ αυτή, ανασύρθηκε χθες το πρωί το πρωί από δύτες με βοήθεια γερανού.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.gr