Πάρος: Ακρωτηριάστηκε 18χρονος από κροτίδα – Του έσκασε στα χέρια τη Δευτέρα του Πάσχα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Πάρος: Ακρωτηριάστηκε 18χρονος από κροτίδα – Του έσκασε στα χέρια τη Δευτέρα του Πάσχα!

Θλίψη στην Πάρο από τη μεγάλη ατυχία ενός 18χρονου παιδιού. Μία από τις κροτίδες έσκασε στα χέρια του...

Θλίψη έχει σκορπίσει στο νησί της Πάρου, η τραγική είδηση του τραυματισμού ενός 18χρονου νέου παιδιού από κροτίδα την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός υπέστη ακρωτηριασμό του δακτύλου του και συγκεκριμένα του δείκτη. Ο 18χρονος, την ίδια ημέρα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Περιπέτεια για νεαρό και στο Ρέθυμνο

Νικητής από την περιπέτεια στην οποία μπήκε προσπαθεί να βγει ο 24χρονος Ρεθεμνιώτης που τραυματίστηκε σοβαρά όταν μια κροτίδα, έσκασε στο χέρι του, με συνέπεια να ακρωτηριαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στο σπίτι του 24χρονου άνδρα και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί οι γιατροί, έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο ΚΑΤ της Αθήνας προκειμένου να αντιμετωπιστούν εκεί τα τραύματά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου, «ο 24χρονος υπεβλήθη σήμερα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του δεξιού του χεριού ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες χειρουργικές επεμβάσεις». Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του η οποία εύχεται να ξεπεράσει την περιπέτεια αυτή και να μπορέσει και πάλι να παίξει το λαούτο του, που τόσο αγαπάει.

Τραυματίστηκε 11χρονη από βεγγαλικά στη Φθιώτιδα

Ένα εντεκάχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της Ανάστασης στην περιοχή του Μώλου από ρίψη βεγγαλικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κοριτσάκι, που ήταν μαζί με τους γονείς του στην κεντρική πλατεία του Μώλου και παρακολουθούσαν την Αναστάσιμη λειτουργία τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Λαμίας από τους γονείς του, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο έγκαυμα που είχε προκληθεί από το βεγγαλικό και επέστρεψε στο σπίτι του.

Στη συνέχεια ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για τη ρίψη των βεγγαλικών, τονίζοντας ότι στο χώρο της πλατείας και του προαύλιου χώρου της εκκλησίας έπεφταν πολλά βεγγαλικά και ο ίδιος μάλιστα είχε κάνει παρατήρηση σε κάποιους για το λόγο αυτό.

Πηγή: parianostypos.gr