Κούκλατζης, Μητρετώδης: Μ.Παρασκευή στη φυλακή, με επισκεπτήριο των γονιών τους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Κούκλατζης, Μητρετώδης: Μ.Παρασκευή στη φυλακή, με επισκεπτήριο των γονιών τους

Κούκλατζης, Μητρετώδης: Μ.Παρασκευή στη φυλακή, με επισκεπτήριο των γονιών τουςΠάσχα στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης θα κάνουν ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης.

Δύσκολο θα είναι το φετινό Πάσχα και για τους γονείς τους, οι οποίοι σήμερα θα βρεθούν για πέμπτη φορά στην Αδριανούπολη προκειμένου να έχουν ένα σύντομο επισκεπτήριο με τα παιδιά τους, ενδεχομένως και από κοντά, χωρίς την παρεμβολή του τζαμιού που συνήθως υπάρχει, για να μπορέσουν να τους αγκαλιάσουν.

Το επισκεπτήριο θα γίνει στις 13:00, ενώ νωρίτερα θα βρεθούν στο ελληνικό προξενείο για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι δράσεις του στρατού

Εντωμεταξύ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Είστε μαζί μας» για τους δυο στρατιωτικούς αναλαμβάνοντας μια σειρά συμβολικών δράσεων. Το σύνθημα θα υπάρχει παντού, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, ενώ θα δημιουργηθεί και σποτάκι.  iefimerida.gr