ΠΡΟΣΟΧΗ - Εξαιρετικά σκληρές εικόνες: Το πραγματικό βίντεο εξορκισμού της Ανελίζε Μίχελ που τρόμαξε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ - Εξαιρετικά σκληρές εικόνες: Το πραγματικό βίντεο εξορκισμού της Ανελίζε Μίχελ που τρόμαξε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως

Μερικοί λάτρεις της ταινίας που απολαμβάνουν να φωνάζουν στο «Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ» είναι πιθανόν να μην γνωρίζουν ότι η ταινία φρίκης του 2005 ήταν στην πραγματικότητα εμπνευσμένη από την πραγματική δαιμονική κατοχή ενός γερμανικού κοριτσιού που ονομάζεται Ανελίζε Μίχελ.

Η Ανελίζε, που υποβλήθηκε σε τελετουργικές εκκλησιαστικές τελετές το 1975, πέθανε ένα χρόνο μετά από σοβαρή αφυδάτωση και πείνα. Εκείνη την εποχή, ήταν η πρώτη επίσημη και δημόσια περίπτωση εξορκισμού της Γερμανίας σε περίπου 50 χρόνια, και η μόνη γνωστή περίπτωση που είχε πραγματικές ηχογραφήσεις.

Προειδοποίηση: Αυτό το άρθρο περιέχει τις πραγματικές εικόνες και την πραγματική ηχογράφηση που λαμβάνεται κατά τον εξορκισμό της Ανελίζε. Αυτά μπορεί να είναι πάρα πολύ τρομακτικά και ενοχλητικά για ορισμένους αναγνώστες.

Η Ανελίζε γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1952. Wereblog Περιγράφηκε ως ευτυχισμένη, ευγενική, χαρούμενη, έξυπνη και συμπονετική νεαρή κοπέλα.   Γνώριζε πάρα πολλά για την καθολική πίστη και ήταν βαθιά θρησκευόμενη.

Αλλά το 1969, σε ηλικία 17 ετών, η ήσυχη και ειρηνική της ζωή άλλαξε καθώς άρχισε να βιώνει συνεχείς επιληπτικές κρίσεις και σπασμούς. Διαγνώστηκε με σοβαρή ψύχωση και επιληψία του κροταφικού λοβού. Η Ανελίζε έλαβε ιατρική περίθαλψη σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, αλλά αυτό επιδείνωσε ακόμη περισσότερο την κατάθλιψη της. Τρία χρόνια μετά, η Ανελίζε άρχισε να εμφανίζει μια «δυσανεξία» στα θρησκευτικά άρθρα. Wereblog Και ισχυρίστηκε ότι βλέπει τους δαίμονες και ακούει φωνές που την καταδικάζουν στην κόλαση. Wereblog

Καμία ιατρική περίθαλψη δεν φάνηκε να βοηθάει και μάλιστα άρχισε να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Αυτό έκανε την οικογένειά της να πιστεύει ότι μπορεί να διακατέχεται από δαίμονες.

Οι γονείς της Ανελίζε, ο Γιόζεφ και η Άννα Μιχέλ, ζήτησαν τη βοήθεια ιερέων και ζήτησαν καθολικό εξορκισμό, αλλά οι ιερείς αρνήθηκαν και συνέστησαν τη συνέχιση της ιατρικής περίθαλψης. Μέχρι που ο Φρ. Έρνστ Αλτ και ο Άρνολντ Ρεντς αποφάσισαν να βοηθήσουν την οικογένεια.

 Το 1975, ζήτησαν από τον επίσκοπο Γιόζεφ Στανγκλ άδεια για να εκτελέσουν εξορκισμό στη νεαρή κοπέλα. Anneliesemichel23 Ο εξορκισμός διήρκεσε 10 μήνες. Wereblog Κατά τη διάρκεια των «επεισοδίων» της Ανελίζε, η φωνή και το πρόσωπό της άλλαζαν σε κάτι δαιμονικό.

Έσκιζε τα ρούχα της, έγλυφε τα ούρα της και έτρωγε άνθρακα. Οι εκθέσεις υποστηρίζουν ότι οι δαίμονες που την διακατείχαν ήταν ο Κάιν, ο Ιούδας Ισκαριώτης, ο Νέρωνας, ο Χίτλερ και ο Λούσιφερ. Η Ανελίζε είπε ότι πρόκειται να πεθάνει μαρτυρικά και αρνήθηκε να φάει.

Μετά από 67 εξορκισμούς, η Ανελίζε Μιχέλ πέθανε εξαιτίας της σοβαρής αφυδάτωσης και της πείνας την 1η Ιουλίου 1976 – ήταν 23 ετών.

Οι ιερείς ισχυρίστηκαν ότι ο εξορκισμός ήταν επιτυχής και ότι απελευθερώθηκε από τους δαίμονες που την κατείχαν λίγο πριν πεθάνει. 

 Ωστόσο, οι γονείς της και οι ιερείς συλληφθήκαν από τις αρχές και κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία εξ’ αμέλειας. Πλήρωσαν πρόστιμο και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι μηνών, αλλά μειώθηκαν σε τριετή περίοδο δοκιμασίας. Η περίπτωση της Ανελίζε Μιχέλ έχει αναφερθεί ως παράδειγμα αμέλειας, κακοποίησης, θρησκευτικής υστερίας και λανθασμένης αναγνώρισης της ψυχολογικής διαταραχής. Αλλά οι ιερείς, ο επίσκοπος, η οικογένειά της και ορισμένοι στενοί φίλοι πιστεύουν ότι ήταν πράγματι δαιμονισμένη. 

gegonota24.gr