Μεσσηνία: Το φρεάτιο δεν ήταν πάντοτε κλειστό – Ο οδηγός σταμάτησε και είδε αυτές τις εικόνες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Μεσσηνία: Το φρεάτιο δεν ήταν πάντοτε κλειστό – Ο οδηγός σταμάτησε και είδε αυτές τις εικόνες

Ενα ανοιχτό φρεάτιο έθεσε σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς χθες το βράδυ (02-04-2018) στον περιφερειακό της Μεσσήνης, στο ρεύμα από την 7η επαρχιακή οδό προς την εθνική οδό Ασπροχώματος – Πύλου...

Το καπάκι του φρεατίου, που είναι στη μέση του δρόμου, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, αφήνοντας την τρύπα ανοιχτή και επικίνδυνη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, προφανώς το καπάκι και το στεφάνι του ταρακουνήθηκαν από κάποιο διερχόμενο φορτηγό, με συνέπεια να βγει από τη θέση του μαζί με κομμάτια τσιμέντου γύρω από την τρύπα.

Ενας εκ των οδηγών που σταμάτησαν, διαπίστωσε πως προκλήθηκε ζημιά στο αυτοκίνητό του, ενώ όπως παρατήρησε, από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, προκειμένου η κυκλοφορία να γίνεται με ασφάλεια, όπως και του Δήμου Μεσσήνης, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ. Μπουρίκα να διαβεβαιώνει για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Οι εικόνες από το σημείο

Πηγή: eleftheriaonline.gr