Ηλεία: Σκληρές εικόνες σε φοβερό τροχαίο στην Πατρών Πύργου – Διαλύθηκε ο κινητήρας του αυτοκινήτου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ηλεία: Σκληρές εικόνες σε φοβερό τροχαίο στην Πατρών Πύργου – Διαλύθηκε ο κινητήρας του αυτοκινήτου

Το νέο τροχαίο στην Πατρών Πύργου διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια συγκρούστηκε με νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα...

Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, σε τροχαίο που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο Καπελέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 06.00 το πρωί, όταν ο οδηγός ενός ΙΧΕ έχασε τον έλεγχο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια συγκρούστηκε με νταλίκα που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ΙΧΕ που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το ΙΧ επιβατηγό στην κυριολεξία διαλύθηκε. Ο κινητήρας του βρέθηκε αρκετά μέτρα πιο πέρα από το σημείο της σύγκρουσης, ενώ σημαντικές ζημιές υπέστη και η νταλίκα που «δίπλωσε». Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε αρχικά και έπειτα έως ότου απομακρυνθεί γινόταν με δυσκολία.

Και όλα αυτά μόλις 24 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, λίγα χιλιόμετρα πιο πρίν στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Γίνεται αντιληπτό πως η κατάσταση με την «καρμανιόλα» Πατρών – Πύργου και οι όποιες καθυστερήσεις στην έναρξη του έργου της νέας εθνικής οδού, συνεχίζουν να στερούν ανθρώπινες ζωές.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου: