Θρηνούν οι Ένοπλες Δυνάμεις: "Εσβησε" ο διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Θρηνούν οι Ένοπλες Δυνάμεις: "Εσβησε" ο διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων

Θρηνούν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τον ξαφνικό χαμό του διοικητή της Σχολής ΤεθωρακισμένωνΘρηνούν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τον ξαφνικό χαμό του διοικητή της Σχολής Τεθωρακισμένων.

Ο Συνταγματάρχης Ανδρέας Σίμος, έπαθε ανακοπή εντός του γραφείου του στη Σχολής Τεθωρακισμένων που βρίσκεται στον Αυλώνα. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι ιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να σώσουν τον πατέρα δύο παιδιών.
Ποιος ήταν

Ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1989 ως Ανθυπίλαρχος. Προήχθη στο βαθμό του Συνταγματάρχη το 2014. Παρακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία Εκπαίδευσης Αξιωματικών ΤΘ.

Επίσης, αποφοίτησε από τη Σχολη Επιτελών (2000), την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου (2010) και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (2015). Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας υπηρέτησε σε Μονάδες του Όπλου των ΤΘ και ως επιτελής στο ΓΕΣ. thepressroom.gr