Συμφωνία της NOVA με ΑΕΚ και Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Συμφωνία της NOVA με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Πινακίδα της Nova σε γήπεδο ποδοσφαίρουΜπορεί να… πάγωσαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό μέχρι να ξεκαθαριστεί σε ποια κατηγορία θα παίζει την επόμενη σεζόν αλλά τα στελέχη της NOVA, μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, κατέληξαν ήδη σε συμφωνία και με άλλες δύο από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες της SuperLeague.

Πρόκειται για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με τις οποίες τα στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας συμφώνησαν και εξασφάλισαν τα δικαιώματα αποκλειστικής τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων τους για το ελληνικό πρωτάθλημα για τη σεζόν 2018-2019.

Παράλληλα εξασφάλισε και τις εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τα προκριματικά αλλά και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν οι συγκεκριμένες ομάδες.  

Συνολικά πλέον η NOVA έχει εξασφαλίσει για τα κανάλια της, τα Novasports, τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης οκτώ ΠΑΕ της SuperLeague και σύμφωνα με τα στελέχη της θα περιμένει, για να ολοκληρώσει το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει τηλεοπτικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 2018 - 2019, να οριστικοποιηθούν οι ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.