Η Apple ξεκινά δοκιμαστική παραγωγή για τα iPhone του 2018 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η Apple ξεκινά δοκιμαστική παραγωγή για τα iPhone του 2018

Η Apple φέρεται να επιθυμεί την πλήρη μετάβαση από το TouchID στο FaceID εντός του 2018, χωρίς ωστόσο τα λάθη που έγιναν κατά τη διαδικασία παραγωγής του iPhone X.

Λέγοντας “λάθη” προφανώς αναφερόμαστε στις ελλείψεις που εμφανίστηκαν σε ορισμένα υπό-συστήματα του iPhone X τα οποία οδήγησαν σε καθυστερήσεις την παραγωγή του ακριβότερου smartphone που έχει παρουσιάσει έως σήμερα η Apple. Ακολούθως παρουσιάστηκε και περιορισμένη διαθεσιμότητα όταν η συσκευή έγινε εμπορικά διαθέσιμη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DigiTimes, η Apple δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη αφού προτίθεται να ξεκινήσει νωρίτερα την δοκιμαστική παραγωγή των φετινών της συσκευών ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο βασίζεται σε πληροφορίες προερχόμενες από προμηθευτές της εταιρείας με έδρα στην Ταϊβάν, η έναρξη της δοκιμαστικής παραγωγής αναμένεται να ξεκινήσει εντός του β’ τριμήνου του 2018. Οι νέες συσκευές αναμένεται να παρουσιαστούν στα τέλη του γ’ τριμήνου (μάλλον τον ερχόμενο Σεπτέμβριο). Συγκριτικά, για τα μοντέλα του 2017 η δοκιμαστική παραγωγή ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017.

Σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, η Apple αναμένεται φέτος να παρουσιάσει πάλι μία τριάδα νέων συσκευών με δύο μοντέλα που θα διαθέτουν OLED οθόνες (στις 5.85 και 6.45 ίντσες) και ένα ακόμα μοντέλο με οθόνη τεχνολογίας LCD (στις 6.1 ίντσες). Όλες οι συσκευές αναμένεται να ενσωματώνουν τεχνολογία ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης προσώπου, οπότε η Apple δεν επιθυμεί να παρουσιαστούν ελλείψεις σε ότι αφορά τους 3D αισθητήρες.