Παρελάσεις 25ης Μαρτίου: Λιποθυμίες, τραυματισμοί & εντυπωσιακές παρουσίες [εικόνες & βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Παρελάσεις 25ης Μαρτίου: Λιποθυμίες, τραυματισμοί & εντυπωσιακές παρουσίες [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: INTIMEΜε λαμπρότητα και υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις ανά την Ελλάδα.
Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου μερικά απρόοπτα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν, αλλά και όμορφες παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα.
Μερικά από τα άτυχα περιστατικά που κατέγραψε ο φακός ήταν ο τραυματισμός ενός φωτογράφου στο Αίγιο, το ατύχημα μία μαθήτριας στην Κομοτηνή, η κατάρρευση ενός στρατονόμου στην Καβάλα, αλλά και μερικά σκυλάκια που «παρέλασαν» κι αυτά σε Θεσσαλονίκη και Ναύπακτο.
Επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, υπήρξαν πολλές όμορφες παρουσίες τόσο στην στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα όσο και στην μαθητική στην Θεσσαλονίκη.
Λιποθύμησε στρατονόμος στην Καβάλα
Πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι έκαναν παρέλαση στην Καβάλα, η οποία διήρκεσε αρκετή ώρα. Ετσι, τόσο η μεγάλη διάρκεια, όσο η ορθοστασία αλλά και η μουσική (καθώς την παρέλαση «έντυσαν» με τις μελωδίες τους 43 μουσικοί στην Καβάλα), είχαν ως αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία ένας στρατονόμος στο τέλος της παρέλασης.
Ο στρατονόμος, που στέκονταν όρθιος μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να του προσφερθούν αμέσως οι πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας ευτυχώς γρήγορα συνήλθε και δεν χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.
Πηγή, φωτογραφίες: proininews.gr
Πυροβολήθηκε φωτογράφος στο Αίγιο
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί στο Αίγιο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
Μέλος συλλόγου που συμμετείχε στις εκδηλώσεις, την ώρα κατάθεσης στεφάνων κατά λάθος και ενώ επιχείρησε να ρίξει τουφεκιά στον αέρα με το καριοφίλι του, δεν πρόσεξε και τα σκάγια (χαρτί και μπαρούτι) βρήκαν στο πρόσωπο τον φωτογράφο, Νίκο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος κάλυπτε τις εκδηλώσεις.
Ο φωτογράφος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ωστόσο, προκλήθηκε αναστάτωση. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζήτησαν συγγνώμη καθώς το περιστατικό μόνο ατυχές μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως τέθηκε ζήτημα ασφαλείας των πολιτών, καθώς στη θέση του φωτογράφου θα μπορούσε να βρισκόταν κάποιο μικρό παιδί ή ο τραυματισμός να είναι σοβαρότερος.
Πηγή, Φωτογραφίες: dete.gr
Μαθήτρια περπάτησε ξυπόλητη στην Κομοτηνή
Δεν έλειψαν τα απρόοπτα και στην μαθητική παρέλαση στην Κομοτηνή.
Συγκεκριμένα, μία μαθήτρια πέρασε ξυπόλητη μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, καθώς χάλασε το παπούτσι της.
Ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους επισήμους και όσους παρευρέθηκαν εκεί από το να δώσουν ένα θερμό χειροκρότημα σε όλους τους μαθητές που παρέλασαν στην Κομοτηνή.
Πηγή, Φωτογραφίες: nafpaktianews.gr
Παρήλασαν και... οι σκύλοι σε Θεσσαλονίκη και Ναύπακτο
Δύο σκυλάκια έκλεψαν την παράσταση στη μαθητική παρέλαση της Ναυπάκτου και της Θεσσαλονίκης. Όπως θα δείτε στο βίντεο με βήμα σταθερό και τα δύο πέρασαν μπροστά από τους επισήμους.


Εντυπωσιακές παρουσίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εντυπωσιακές παρουσίες στις παρελάσεις που γίνονται ανά την Ελλάδα. Στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη οι μαθήτριες βάφτηκαν, χτενίστηκαν και παρήλασαν με ανάστημα υπερηφάνειας. Βέβαια, μερικά κορίτσια επέλεξαν να φορέσουν πιο κοντή φούστα από αυτή που συνηθίζεται, ενώ άλλες το διακινδύνεψαν και παρέλασαν φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Φωτογραφίες: Eurokinissi, Intime, cretalive.gr iefimerida.gr