Αυτά είναι τα νέα Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite που θα παρουσιαστούν στο τέλος του μήνα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Αυτά είναι τα νέα Huawei P20, P20 Pro και P20 Lite που θα παρουσιαστούν στο τέλος του μήνα

huawei-p20-proΟι διαρροές από το στρατόπεδο της Huawei καλά κρατούν και ο γνωστός στο Twitter για τις "άκρες" του Evan Blass έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες και των 3 νέων μοντέλων της Huawei που θα παρουσιαστούν επίσημα στο τέλος του μήνα στο Παρίσι. 
Το Ρ20 είναι η συνέχεια του Ρ10 και θα βγει σε 3 εκδόσεις. Το κανονικό Ρ20, το πιο "ενισχυμένο" σε χαρακτηριστικά και τιμή (φυσικά) Ρ20 Plus και το μικρό τους αδερφάκι Ρ20 Lite. 
Στην εμπρός μεριά και των τριών συσκευών είναι ευδιάκριτο το "φρύδι" που παρουσίασε πρώτη η Apple στο iPhone X και το οποίο αν και σήκωσε πολλά φρύδια για τον σχεδιασμό του, τελικά το ακολούθησαν και το αντέγραψαν αρκετοί κατασκευαστές. Στο κανονικό και το pro μοντέλο το περιθώριο στο κάτω μέρος της οθόνης είναι αρκετά μεγάλο, για τα σύγχρονα δεδομένα, όμως φιλοξενεί το home button το οποίο ταυτόχρονα είναι και ο σαρωτής του δαχτυλικού αποτυπώματος. Στο P20 Lite ο σαρωτής βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. 
huawei p20 lineup
Οι εξωτερικές διαφορές δεν είναι όμως μόνο αυτές. Πέρα από τις διαφορές που αναμένεται να έχουν στο μέγεθος, τα μοντέλα ξεχωρίζουν από τις κάμερες τους και πιο συγκεκριμένα από τον αριθμό τους, αφού τα R20 και R20 Lite στο πίσω μέρος φιλοξενούν 2 κάμερες, ενώ το P20 Pro είναι το πρώτο τηλέφωνο στην αγορά το οποίο έχει 3 κάμερες. Περισσότερες πληροφορίες για τους φακούς δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως μια φήμη που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικούς μήνες, αναφέρει πως οι κύριες κάμερες του P20 Pro θα είναι συνολικά 40 ΜΡ, νούμερο που από μόνο του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ θα έχουν και υβριδικό ζουμ 5Χ. 
Φυσικά οι φακοί είναι σε συνεργασία με την Leica και η Huawei δεν αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας τους που θέλει τον ένα φακό να είναι ασπρόμαυρος. Πιθανόν να δούμε μια υλοποίηση ανοιχτού διαφράγματος για καλύτερες νυχτερινές λήψεις, κάτι που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία για να "χτυπήσει" την Samsung, η οποία με το μεταβλητό διάφραγμα του S9 έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό. 
Ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες σχετικά με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των επερχόμενων μοντέλων, όμως έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν κάποια στοιχεία για τις τιμές τους, τα οποία τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. 
Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές, το P20 Lite αναμένεται να βγει στα 369,99 ευρώ, το P20 στα 679.99 ευρώ και η ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα P20 Pro αναμένεται να βγει στα 899,99 ευρώ. 
Εκτός από το κλασικό μαύρο χρώμα, η ίδια πηγή εμφάνισε και μερικά από τα υπόλοιπα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμα τα νέα μοντέλα της Huawei και πιο συγκεκριμένα τα μπλε, το οποίο στο P20 Lite, είναι το ίδιο με αυτό που είχαμε δει στα Honor.
huawei p20 colors 1huawei p20 colors 2huawei p20 colors 3