Κρήτη: Οι μαθήτριες που αρίστευσαν στις κλοπές – Χειροπέδες και στους γονείς τους! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Κρήτη: Οι μαθήτριες που αρίστευσαν στις κλοπές – Χειροπέδες και στους γονείς τους!

Οι ανήλικες είχαν γίνει "άσσοι" στις κλοπές και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας 100 ευρώ από καταστήματα στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για μια 15χρονη Αλβανίδα και δύο 14χρονες από το Ηνωμένο Βασίλειο που αποδείχθηκε ότι δεν έμπαιναν για να ψωνίσουν στα καταστήματα, αλλά για να κλέψουν ό,τι είχαν ανάγκη...

Τελικά οι παρανομίες τους όμως «προδόθηκαν» καθώς την Πέμπτη τους πέρασαν χειροπέδες.

Μαζί με τις ανήλικες συνελήφθησαν και οι γονείς τους και συγκεκριμένα ο 47χρονος Αλαβανός πατέρας και ο 58χρονος πατέρας των δύο κοριτσιών από το Ηνωμένο Βασίλειο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ωστόσο τα κορίτσια φαίνεται ότι είχαν μπει και στο παρελθόν στον πειρασμό. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης προέκυψε ότι στο παρελθόν είχαν κλέψει άλλο κατάστημα ,τα οποία κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Πηγή: neakriti.gr