Βρεττός: Δύσκολος και οδυνηρός ο αγώνας της αποκατάστασης της υγείας μου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Βρεττός: Δύσκολος και οδυνηρός ο αγώνας της αποκατάστασης της υγείας μου


Σε κατάσταση ανάρρωσης βρίσκεται ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρά Δευτέρα.


Ο τραγουδιστής με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση της υγεία του, έγραψε ένα μήνυμα στο instagram για να βάλει ένα τέλος στις όποιες φήμες υπήρχαν μιας και ο Ηλίας Βρεττός δίνει τώρα τον δικό του αγώνα αποκατάστασης.

«Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν… Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεώ, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρής, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο! Κάθε μέρα είναι και μία μάχη… Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νεύρα σου, μάχη με τον εαυτό σου… Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας», έγραψε ο ίδιος.

Πηγή: thestival.gr