Ριζοσπαστικές προτάσεις του Ολυμπιακού για το ποδόσφαιρο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ριζοσπαστικές προτάσεις του Ολυμπιακού για το ποδόσφαιρο


Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς έκανε προτάσεις για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με πενταετή ορίζοντα, εστιάζοντας στην τοποθέτηση ξένων τεχνοκρατών στην διοίκηση της ομοσπονδίας.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε στο facebook για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με προτάσεις του Βαγγέλη Γραμμένου προς τον Χέρμπερτ Χούμπελ, ώστε να αποφευχθεί το Grexit. Ο διευθυντής επικοινωνίας των πρωταθλητών χαρακτηρίζει «αόρατο» τον πρόεδρο της ΕΠΟ και παράλληλα επισημαίνει πως ο Βαγγέλης Γραμμένος θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί από την θέση του.
Χρήζουν ιδιαίτερης μνείας οι προτάσεις που υπάρχουν στην τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά στο facebook, για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προτάσεις που έχουν να κάνουν με διοίκηση από ξένους τεχνοκράτες στην ομοσπονδία, με ξένους αρχιδιαιτητές και ΚΕΔ χωρίς Έλληνες και τέλος με ξένους δικαστές. Μάλιστα ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού κάνει λόγο για πλάνο με ορίζοντα πενταετίας. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα όσα αναφέρει στο μήνυμα του ο Κώστας Καραπαπάς, εκφράζουν τις θέσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την αντιμετώπιση της απογοητευτικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέσεις και προτάσεις που σκοπό έχουν να δώσουν λύσεις στα πολύ μεγάλα προβλήματα που βασανίζουν το ποδόσφαιρο μας.
Αναλυτικά το μήνυμα Καραπαπά στο Facebook:
«Ο αόρατος Πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε λέει και προτάσεις για να αποφύγουμε το Grexit. Αντί να έχει ήδη παραιτηθεί κάνει και προτάσεις. Μόνος τρόπος να σωθεί το ποδόσφαιρο απο τους πολιτικούς και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το χώρο του αθλήματος, είναι ο απόλυτος έλεγχος άπο τις διεθνείς Συνομοσπονδίες.
1) Διοίκηση με ΞΕΝΟΥΣ τεχνοκράτες που γνωρίζουν το σπορ στην Ομοσπονδία.
2) Ξένοι αρχιδιαιτητές και ΚΕΔ χωρίς Έλληνες.
3) Και επειδή οι κωμωδίες πλέον επεκτείνονται και στα πειθαρχικά όργανα, ας φέρουν και ξένους δικαστές. Και για 5 χρόνια να πάμε έτσι χωρίς αλλαγές.
Έχετε τη δύναμη να το κάνετε; Ας αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο όσοι το πονάνε πραγματικά».


to10.gr