Ασχημα νέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο -H FIFA σκέφτεται Grexit με αναστολή - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ασχημα νέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο -H FIFA σκέφτεται Grexit με αναστολή

O Ιβάν Σαββίδης / Φωτογραφία: Eurokinissi Δεκαεπτά ημέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο και τις απειλές προς τον πάγκο της Ενωσης και τον διαιτητή, και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και η τύχη του αγώνα που διακόπηκε λόγω του κλίματος (πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται μετά το τέλος της αποψινής ομιλίας Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη).

Την ίδια ώρα, η FIFA βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ίδια κατάσταση δίχως καμία βελτίωση και η επανέναρξη του πρωταθλήματος έγινε δίχως καμία ουσιαστική αλλαγή στα δεδομένα που γνωρίζαμε (παρά μόνο η υπογραφή της επιστολής των ομάδων στον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη).

Η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Χέρμπερτ Χούμπελ και τον Βαγγέλη Γραμμένο δεν πήγε καλά και φαίνεται πως η εισήγηση του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ στη FIFA θα είναι αρνητική για τη χώρα μας. Ουσιαστικά στην FIFA σκέφτονται Grexit με αναστολή.

Ο Αυστριακός εστίασε ιδιαιτέρως στο ότι δεν έχουν επιβληθεί ποινές για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, οι οποίες τραβάνε σε μάκρος, ζήτησε παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί το τελευταίο διάστημα, με έμφαση σε αυτά που συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τα οποία προκάλεσαν την διακοπή του πρωταθλήματος. Επιπλέον, εκφράστηκε δυσαρέσκεια και προς τον κ. Γραμμένο, ζητώντας του να ασκεί με πιο έντονο τρόπο τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Πάντως, κυκλοφορούν και άλλες πληροφορίες περί παραίτησης Γραμμένου αμέσως μετά την ανακοίνωση τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει οριακή και εξαιρετικά δύσκολη. iefimerida.gr