Ανατριχιαστική μαρτυρία! Ικέτευε τον πατέρα της να μην ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ανατριχιαστική μαρτυρία! Ικέτευε τον πατέρα της να μην ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα

Συγκλονίζει η ανατριχιαστική περιγραφή έφηβης από το Λονδίνο για τον γενετήσιο ακρωτηριασμό που την υπέβαλε ο πατέρας της.

Ήταν μόλις 10 ετών και θυμάται να ικετεύει τον πατέρα της να σταματήσει και να μην ακρωτηριάσουν τα γεννητικά της όργανα.

Ο 50χρονος πατέρας της αγνόησε τις σπαρακτικές εκκλήσεις της και την υπέβαλε στη φριχτή τιμωρία σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις.

«Μου ζήτησαν να ξαπλώσω σε ένα στρώμα. Ήξερα τι θα συμβεί. Ικέτευα να σταματήσει. Ήταν πολύ επώδυνο. Αιμορραγούσα πολύ. Δεν άκουγε. Εξακολουθούσε να ενθαρρύνει τον άνθρωπο που το έκανε.

Απλά έκανε σινιάλο στον άνθρωπο που το έκανε να συνεχίσει. Μπορούσε να αισθανθώ βαθιά μέσα μου τα κοψίματα. Απλώς έπρεπε να αντέξω».

Η έφηβη είπε στο δικαστήριο πως δεν της χορηγήθηκαν καθόλου παυσίπονα και ένιωθε τον φριχτό πόνο.

«Κάθε φορά που θα έκανα κάτι λάθος με απειλούσε με αυτό. Με κατηγόρησε για πράγματα που δεν έκανα ποτέ. Χάθηκαν χρήματα από το σπίτι και ορκίζομαι ότι δεν τα πήρα ποτέ».

«Δεν τον μισώ»

Αποκάλυψε ότι της το έκαναν δύο φορές μέσα στον ίδιο χρόνο και αργότερα την απειλούσε με αυτό.

«Μπορώ να θυμηθώ σίγουρα ότι δεν ήθελα να συμβεί. Έκλαιγα και εκλιπαρούσα. Θυμάμαι να μου λένε να ξαπλώσω, να είμαι ήσυχη και να μην παλεύω».

Αποκάλυψε ότι δεν μίλησε ποτέ στον πατέρα της για αυτό και προσπάθησε να το ξεχάσει. Πολύ αργότερα έκανε ανώνυμα αναρτήσεις για την εμπειρία της πριν τελικά το αποκαλύψει εμπιστευτικά σε φιλικό της πρόσωπο.

«Πέρασα μερικούς μήνες να το σκέφτομαι και τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό που έκανε ήταν απαίσιο. Δεν μισώ, απλά τον αντιπαθώ».

Ο πατέρας κατηγορείται για ξυλοδαρμό της έφηβης και των δύο αδερφών της. Αρνείται τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι λένε ψέματα.

Πηγή: Dailymail