Βίντεο: Το αεράκι αποκάλυψε την αλήθεια για τα μαλλιά του Τραμπ; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο: Το αεράκι αποκάλυψε την αλήθεια για τα μαλλιά του Τραμπ;


Βίντεο: Το αεράκι αποκάλυψε την αλήθεια για τα μαλλιά του Τραμπ;Οι εικόνες κατά την επιβίβασή του στο Air Force One πυροδότησαν εκ νέου τη συζήτηση για το αν υποβάλλεται σε θεραπείες, αν φοράει περούκα ή αν κάνει χρήση φαρμάκων

Αέρα στα πανιά της συζήτησης για την κόμη του Ντόναλντ Τραμπ έβαλε το αεράκι που φύσηξε κατά την επιβίβαση του Ντόναλντ Τραμπ στο Air Force One καθώς το βίντεο κατέγραψε εικόνες που πυροδότησαν εκ νέου τη συζήτηση για τα μαλλιά του προέδρου των ΗΠΑ.


Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη ο αέρας σηκώνει τις τρίχες του Τραμπ με αποτέλεσμα να εμφανίζεται κάτι που μοιάζει με καράφλα στο πίσω μέρος του κρανίου του αμερικανού προέδρου.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Bauman Medical που ειδικεύεται στην αποκατάσταση μαλλιών δήλωσε στον Guardian ότι από τις εικόνες προκύπτει ότι ο Τραμπ έχει πιθανότατα υποβληθεί σε κάποια θεραπεία.

«Πιστεύω ότι έχει κάνει κάποια μεταμόσχευση μαλλιών στο εμπρός μέρος της κόμης του» πρόσθεσε ο Άλαν Μπάουμαν.

«Πιθανότατα κάνει και χρήση ειδικών φαρμάκων ή υποβάλλεται σε κάποιου είδους θεραπεία με λέιζερ που θα μπορούσε εύκολα να κρυφτεί κάτω από ένα καπέλο» πρόσθεσε ο Μπάουμαν.

Ωστόσο η εκτίμησή του είναι ότι τα μαλλιά του Τραμπ μεγαλώνουν από το κρανίο του και δεν είναι περούκα αλλά «σίγουρα χρησιμοποιεί λακ για να διατηρεί το χτένισμά του».