Survivor: Η Δαλάκα εξαφάνισε τους Μαχητές και η Χατζίδου ειρωνεύτηκε την Σπυροπούλου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Survivor: Η Δαλάκα εξαφάνισε τους Μαχητές και η Χατζίδου ειρωνεύτηκε την Σπυροπούλου

'Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα". Οι Μαχητές έχασαν "πάλι", ενώ βρίσκονταν αρκετά μπροστά στο σκορ.
Άλλη  μια μέρα στον Άγιο Δομίνικο που θα μπορούσε να μετονομασθεί σε ημέρα της μαρμότας. Οι Μαχητές του Survivor ξεκίνησαν καλά, προηγήθηκαν με 8-4 και τελικά έφυγαν νηστικοί. Η Κατείνα Δαλάκα από τους Διασήμους σε ένα ακόμη ρεσιτάλ επίδοσης κέρδισε τον τελευταίο αγώνα και έδωσε το έπαθλο φαγητού και πάλι στους κόκκινους.


Ωστόσο, λίγο νωρίτερα οι μαχητές βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στην Ελένη Χατζίδου που μάλλον δεν αντέχει την αέναη "χαρά" της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η τελευταία σχολίαζε πως η αντίπαλος της τραγουδίστριας είναι πολύ δυνατή και ίσως αυτός είναι ο λόγος που και εκείνη έχει χάσει στο παρελθόν, καθώς συνήθως "παίζει απέναντί" της. Τότε η Χατζίδου ανέφερε: "Είναι σοβαρή η κατάσταση μη γελάτε" για να λάβει την απάντηση: "Αισιοδοξία πάντα". Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της τραγουδίστριας που "μάσησε" μέσα από τα δόντια της ένα "ναι αισιοδοξία... εντάξει".