Σούπερ Λιγκ: Ξανά κορυφή ο ΠΑΟΚ, 3-0 τη Λάρισα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Σούπερ Λιγκ: Ξανά κορυφή ο ΠΑΟΚ, 3-0 τη Λάρισα

13s15paokΟρθάνοικτη κρατά ο ΠΑΟΚ την πόρτα για το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του! Το μεσημέρι η κληρωτίδα τον ανέδειξε σε θέση φαβορί στον ημιτελικό του Κυπέλλου φέρνοντας στον δρόμο του τον Πανιώνιο και το βράδυ προσπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Λάρισας με το χαλαρό 3-0, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, δύο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και εννέα από τον Ολυμπιακό, τους οποίους θα αντιμετωπίσει και τους δύο στην Τούμπα όπου δεν έχει την παραμικρή απώλεια μέχρι στιγμής, σε δέκα παιχνίδια.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μετρά πλέον (πρώτη φορά στην ιστορία της) εννιά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (14 συνολικά με το Κύπελλο) έχοντας μόλις ένα γκολ παθητικό και δείχνει πιο ώριμη από ποτέ για να φτάσει στο μεγάλο στόχο της.

Δεν μπορούσε η Λάρισα

Φανερά μία ταχύτητα πιο κάτω, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στον ορεξάτο ΠΑΟΚ.

Το γρήγορο γκολ του Σάκχοφ στο 12΄ αποφόρτισε νωρίς από την όποια πίεση τους γηπεδούχους, που επέβαλαν εύκολα τον ρυθμό τους, πήραν από το α΄ ημίχρονο σκορ ασφαλείας με το 2-0 από τον Βαρέλα στο 40΄ και σφράγισαν, επίσης πολύ νωρίς, τη νίκη τους με σκόρερ τον Πρίγιοβιτς στο 48΄. Αποθεώθηκαν ο Ουάρντα που πήγε στην Τούμπα να δει το παιχνίδι, ο Γλύκος που επέστρεψε στην 18άδα 260 ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και ο Βαρέλα, ο οποίος σε μια συγκινητική στιγμή, πήρε αγκαλιά τον γιο του (ήταν ball boy) και πανηγύρισαν μαζί κλαίγοντας το γκολ του!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (Αζεβέδο 72΄), Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (Μακ 62΄), Πρίγιοβιτς.
ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Γιοβάνοβιτς (Μλαντένοβιτς 46΄), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Ουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης (Περόνε 9΄).

Έντυπη