Τι θα κάνει ο μισθοφόρος στο Survivor 2 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Τι θα κάνει ο μισθοφόρος στο Survivor 2

Αποχώρησε από το Survivor 2 ο Νίκος Θωμάς και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor πως τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν από δύο νέα άτομα στην κάθε ομάδα.

«Θα σας πω ένα ακόμα νέο, τα νούμερα θα αλλάξουν σε λίγες μέρες, αφού δύο νέοι παίκτες θα έρθουν να προστεθούν στην κάθε ομάδα. Δύο καινούργιοι παίκτες για τους Διάσημους και δύο καινούργιοι παίκτες για τους Μαχητές. Γνωρίζαμε από την αρχή και σας το είχαμε πει ότι θα υπάρχουν προσθήκες παικτών. Ήδη είχαμε την προσθήκη της Ζωής και της Κωνσταντίνας. Αυτή τη φορά θα έρθουν δύο σε κάθε ομάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μόλις χθες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως «μισθοφόρος» αποκάλυψε ότι κάνει βαλίτσα και φεύγει για Άγιο Δομίνικο.

Το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο «Ε» προβλήθηκε η απάντηση του ίδιου σχετικά με το γιατί τελικά θα μπει στο αεροπλάνο και αν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στο reality επιβίωσης.

«Πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο! Στο Survivor δεν ξέρω αν θα πάω… Δεν ξέρω ακόμα κάτι συγκεκριμένο, ίσως μπω για ένα guest. Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί για να είμαι ειλικρινέστατος», είπε και συνέχισε: «Αν παίξω, θα παίξω για την πλάκα μου… Μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες και στους Διάσημους και στους Μαχητές και να δώσω συμβουλές»