Οι κριτές του MasterChef αποκάλεσαν παίκτρια «μαγειρική μαριονέτα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Οι κριτές του MasterChef αποκάλεσαν παίκτρια «μαγειρική μαριονέτα»

Στο στόχαστρο των κριτών του MasterChef βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και εκείνη ενοχλήθηκε. Η παίκτρια μπορεί να σώθηκε στο χθεσινό MasterChef και να πέρασε στην δεκάδα ωστόσο -σύμφωνα με τους κριτές το πιάτο που ετοίμασε δεν ήταν δικό της αλλά του... εξώστη.

Σε όλη τη διαδικασία, η Ηλέκτρα έπαιρνε οδηγίες από τον εξώστη και αυτό ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μάλιστα, της είπε να πάνε ξανά στην κουζίνα και να το μαγειρέψει, χωρίς τη βοήθεια του εξώστη. Εκείνη στεκόταν αμήχανη μπροστά του και για αρκετά δευτερόλεπτα...

«Μας έδωσες την εντύπωση ότι ήσουν μια μαγειρική μαριονέτα. Ότι ήταν από πάνω οι συμπαίκτες σου και σε καθοδηγούσαν ακόμα και στο λάδι», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.


«Δεν αισθανόμουν μαριονέτα, μου έδιναν ψυχολογική ώθηση τα παιδιά. Επίσης πιστεύω ότι τον εξώστη δεν τον έχω μόνο εγώ. Εννοώ ότι είναι ένα προνόμιο και ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν όλοι οι παίκτες. Η ατάκα με τη μαριονέτα με πείραξε, δεν αισθάνθηκα ότι ταιριάζει αυτό το πράγμα σε μένα, δεν είναι η Ηλέκτρα αυτό. Εγώ θα το προσδιόριζα διαφορετικά», είπε η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη.