Εντυπωσιακό All-Star Game με νικητή τον βασιλιά Lebron - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Εντυπωσιακό All-Star Game με νικητή τον βασιλιά Lebron

Politis Online |  Νέα από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΣε ένα από τα πιο εντυπωσιακά All-Star Game των τελευταίων χρόνων, η ομάδα του Lebron James, επικράτησε με 148-145 της ομάδας του Stephen Curry, στο πρώτο All-Star Game που διοργανώθηκε χωρίς να εκπροσωπούνται οι δύο περιφέρειες (Ανατολή – Δύση).

Οι παίκτες σκύλιασαν και έδωσαν μια πραγματική μάχη για τη νίκη. Η ομάδα του Curry ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η ομάδα τους James ήταν αυτή που επικράτησε στο ττέλος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς και φυσικά MVP, ήταν ο LeBron James ο οποίος πέτυχε 29 πόντους με 12/17 σουτ (4/8 τρίποντα), 1/1 βολή, μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο σε 31’17» και έπαιξε την άμυνα του αγώνα απέναντι στον αντίπαλο αρχηγό του αγώνα, τον Curry.

Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικός και μπορεί να μην είναι ήταν το ίδιο καλός όπως πέρσι ήταν θετικός και τελείωσε το ματς με 16 πόντους, 6/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/6 ελεύθερες βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 26’34». Μάλιστα ήταν ένας από τους οκτώ παίκτες που σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων από την ομάδα του Curry, από την οποία ξεχώρισαν ακόμα οι Damian Lillard (21 πόντοι, 9/14 σουτ), Karl-Anthony Towns (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ), DeMar DeRozan (21 πόντοι), Joel Embiid (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Το γεγονός ότι είδαμε ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό All-Star Game, αναδεικνύει η τελευταία φάση του αγώνα, που θύμιζε έβδομο τελικό. Η Team LeBron έπαιξε σκυλίσια άμυνα και δεν άφησε καν την ομάδα του Curry να επιχειρήσει (εμπρόθεσμα) τρίποντο.

Ο τρόπος που πανηγύρισε ο LeBron James τη νίκη της ομάδας του δείχνει πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.