Ενας χρόνος μετά την τραγωδία με την Porsche -Η διαθήκη του Βακάκη και οι απαιτήσεις Πατμάνογλου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ενας χρόνος μετά την τραγωδία με την Porsche -Η διαθήκη του Βακάκη και οι απαιτήσεις Πατμάνογλου

Ενας χρόνος μετά την τραγωδία με την Porsche -Η διαθήκη του Βακάκη και οι απαιτήσεις ΠατμάνογλουΈνας χρόνος συμπληρώνεται αύριο από το τραγικό δυστύχημα με την Porsche στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους κι ένα αγοράκι 3 ετών.

Οι εφιαλτικές μνήμες για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, ο οποίος είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να καταστρέφεται η ζωή του, αφού έχασε τη σύζυγο και τον μικρό του γιο, αλλά και για τις οικογένειες των δύο νεαρών, ξυπνούν και πάλι.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» ο 23χρονος Γιώργος Βακάκης ο οποίος οδηγούσε τη μοιραία Πόρσε, είχε συντάξει μία ιδιόγραφη διαθήκη, μόλις τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 30 Νοεμβρίου του 2016, ο νεαρός έγραψε: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου, μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι ευθύνη γι’ αυτό.

Αν πάθω κάτι, τα χρήματα να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πρώτα πάρει η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ το 1/3 από αυτά.

Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Την ίδια ώρα, στην πολυσέλιδη αγωγή του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου σχολιάζει ότι σε αυτή τη διαθήκη ο Γιώργος Βακάκης δεν προσδιορίζει τα ποσά που παραχωρεί στους συγγενείς του, ενώ αναφέρει ότι από την ερμηνεία της διαθήκης συνάγεται ότι δεν διατέθηκε όλο το ενεργητικό της κληρονομιάς.

Η πλευρά του Υπάτιου Πατμάνογλου, υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Βακάκης άφησε κληρονόμους τους γονείς και τη μία του αδερφή μέσω της διαθήκης, ωστόσο αυτή δεν καλύπτει το σύνολο της περιουσίας του. 

Οπότε, για αυτό το κομμάτι κληρονομείται εξ’ αδιαθέτου από την οικογένειά του, άρα περιλαμβάνεται και η δεύτερη αδερφή του, που δεν υπάρχει στη διαθήκη.

Πρόκειται για τη Σοφία Βακάκη, η οποία θεωρείται «βασίλισσα των Jumbo», αφού έχει ήδη προετοιμαστεί για να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης. iefimerida.gr