Να τι συνέβη όταν μια γυναίκα δοκίμασε να ζήσει όπως η Κέιτ Μίντλετον για μια βδομάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Να τι συνέβη όταν μια γυναίκα δοκίμασε να ζήσει όπως η Κέιτ Μίντλετον για μια βδομάδα

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι πολυάσχολο μέλος της βασιλικής οικογένειας, μαμά πλήρους απασχόλησης και συνοδεύει τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, στα βασιλικά του καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Είναι αρκετά δύσκολο να φανταστεί κανείς πως είναι η καθημερινή ζωή της, αλλά μια συγγραφέας αποφάσισε να το δοκιμάσει.

Η 26χρονη Ρεμπέκα Νέλσον, που γράφει στο Κοσμοπόλιταν, άφησε πίσω της τη δημοσιογραφία και δοκίμασε να ζήσει ως Κέιτ Μιντλετον για επτά ημέρες. Ανέφερε ότι το πείραμα αποδείχθηκε δύσκολο από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Ως μέρος της μεταμφίεσης αποφάσισε πρώτα να δοκιμάσει ένα από τα αγαπημένα αθλήματα της Δούκισσας, την κωπηλασία.

Γράφει στο άρθρο της: «Είμαι περισσότερο εσωστρεφής σαν άτομο και γι’αυτό υπήρξαν στιγμές που νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν όταν περπάτησα ως το γεύμα. Βρισκόμουν σε υπερδιέγερση».

Σύμφωνα με τον στυλίστα της Μίντλετον, η Δούκισσα φουσκώνει τα μαλλιά της τρεις φορές την εβδομάδα. Έτσι πήγε γρήγορα σε ένα κομμωτήριο για να αποκτήσει το ογκώδες λουκ. Υποβλήθηκε επίσης σε εκπαίδευση εθιμοτυπίας στο σχολείο εθιμοτυπίας της Νέας Υόρκης. Αλλά άργησε στην πρώτη συνεδρία…

Και λέει: «Ήξερα ότι δεν θα ήταν σωστό να καθυστερήσω σε μια τάξη εθιμοτυπίας, γι ‘αυτό έφυγα γρήγορα από το γραφείο κάνοντας ζιγκ-ζαγκ μέσα από γκαράζ και γκρουπ τουριστών. Έφτασα στις 4:01 με ένα λεπτό καθυστέρηση. «Λυπάμαι πολύ που άργησα», τους είπα. Και μου απάντησαν: «Η πριγκίπισσα δεν θα καθυστερούσε ποτέ». Μόλις απέτυχα στην πρώτη μου δοκιμασία!».

Η Ρεβέκκα αναρωτιέται στο άρθρο: «Γιατί πρέπει να περνάνε γυναίκες σαν την Κέιτ απ’όλο αυτό το μαρτύριο, γιατί δεν μπορούν να είναι απλά ο εαυτός τους; »

Αυτό που την εξέπληξε περισσότερο όμως ήταν οι κανόνες στους οποίους πρέπει να υπακούει η Κέιτ: «Πρέπει να είναι τόσο προσεκτική για ό,τι λέει και κάνει. Έπρεπε να μάθει να μιλάει διαφορετικά, πιο μαλακά και να κάθεται με τα πόδια της διπλωμένα μαζί, λοξά στη μία πλευρά. Επιτρέπεται να έχει μόνο ορισμένα χρώματα στα νύχια της. Δεν μπορεί να γελάει με ανοιχτό το στόμα ούτε να βγάζει ήχους. Όλα αυτά μπορεί να γίνουν πολύ κουραστικά».

Στο άρθρο της η Ρεμπέκα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ζωή μιας πριγκίπισσας δεν είναι γι’αυτήν, αλλά θα μπορούσε να συνηθίσει το υποχρεωτικό κομμωτήριο: «Ενώ θα ήταν καταπληκτικό να έχω τέτοια μαλλιά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να χειριστώ όλο αυτόν τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μου. Δεν μπορεί να πάει ούτε για καφέ χωρίς να γίνει θέμα στις ειδήσεις».