«Ανάρμοστη» θεωρεί η Ιβάνκα την ερώτηση για τη συμπεριφορά του Ντόναλντ στις γυναίκες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

«Ανάρμοστη» θεωρεί η Ιβάνκα την ερώτηση για τη συμπεριφορά του Ντόναλντ στις γυναίκες

«Ανάρμοστη» θεωρεί η Ιβάνκα την ερώτηση για τη συμπεριφορά του Ντόναλντ στις γυναίκεςΜε την ιδιότητα της κόρης αλλά και της συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ, η Ιβάνκα Τραμπ ενοχλήθηκε από μια ερώτηση για τον επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, όσον αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου έκρινε πως ήταν «ανάρμοστο» το ερώτημα που της έθεσε ένας δημοσιογράφος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC, ο οποίος τη ρώτησε τι πιστεύει για τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει αρκετές γυναίκες σε βάρος του ενοίκου του Λευκού Οίκου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι περίπου 10 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον μεγιστάνα για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά πριν από την εκλογή του στον προεδρικό θώκο. Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του απορρίπτει κάθε ισχυρισμό και μιλάει για «ιστορίες που επινόησαν» οι καταγγέλλουσες.

«Πιστεύετε τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα σας;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος του NBC σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα.

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά ανάρμοστο να ζητάτε από μια κόρη εάν πιστεύει τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα της από τη στιγμή που εκείνος έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι ψευδείς» απάντησε η Ιβάνκα Τραμπ.

«Δεν πιστεύω ότι είναι ένα ερώτημα που θα υποβάλλατε σε πολλές άλλες κόρες» συμπλήρωσε η ίδια.

«Πιστεύω τον πατέρα μου, γνωρίζω τον πατέρα μου. Είμαι η κόρη του, πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να πιστεύω τον πατέρα μου» υπογράμμισε η Ιβάνκα Τραμπ. in.gr