Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις σε Περιστέρι για αντεπίθεση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις σε Περιστέρι για αντεπίθεση

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις σε Περιστέρι για αντεπίθεσηΤην τελευταία του… ζαριά παίζει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο για την «μάχη» του φετινού τίτλου στην Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο ήττες από την ΑΕΚ (2-1) με την πρώτη να τους ρίχνει πιο πίσω στο… κόλπο για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στην πρώτη κατηγορία και η δεύτερη να τους αφήνει εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας.

Άπαντες στον Πειραιά εμφανίζονται αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν ακόμα το… μέταλλο του πρωταθλητή. Η… αρχή γίνεται κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην «μάχη» που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Super League.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς προέρχεται από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και το… πρόσταγμα θα το έχει ο Χρήστος Κόντης μαζί με τον Αντόνιο Πούσε.

Το δίδυμο συνεργατών του Ισπανού προπονητή δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παπέ Σισέ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ενώ εκτός «μάχης» έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Αλεξί Ρομαό. Μάλιστα, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει μερικές εκπλήξεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Προτό. Ο Ελαμπντελαουί θα βρίσκεται στα δεξιά, με τον Κούτρη να έχει τον πρώτο λόγο για τα αριστερά, έναντι του Χατζισαφί. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μποτία και Ένγκελς.

Στην μεσαία γραμμή οι Ζιλέ και Ταχτσίδης θα είναι οι «κόφτες», με τον Μιραλάς στα αριστερά, τον Πάρντο στα δεξιά και πίσω από τον Ανσαριφάρντ αναμένεται να βρίσκεται ο Μάριν, με τον Φορτούνη να μένει στον πάγκο.