Αντετοκούνμπο: “Ελπίζω να συνεχίσω στο All Star Game για πολλά ακόμα χρόνια” - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Αντετοκούνμπο: “Ελπίζω να συνεχίσω στο All Star Game για πολλά ακόμα χρόνια”


Αντετοκούνμπο: “Ελπίζω να συνεχίσω στο All Star Game για πολλά ακόμα χρόνια”Για τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ορλάντο Μάτζικ και τη συμμετοχή του στο All Star Game του NBA μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στο “Amway Center”, ο 23άχρονος πόιντ φόργουορντ δήλωσε: “Κάναμε καλή δουλειά με την μπάλα, για να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη. Δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια ένας εναντίον ενός, γιατί κουράζεσαι. Πρέπει να παίζεις ομαδικό μπάσκετ. Σήμερα μπορέσαμε να βάλουμε τα σουτ. Παίζουμε πολύ καλά τελευταία. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.


Όσον αφορά στη δεύτερη διαδοχική παρουσία του στον ετήσιο αγώνα επίλεκτων της κορυφαίας λίγκας του κόσμου είπε: “Θέλω να εκπροσωπήσω επάξια την οικογένειά μου, τους Μπακς και τους φίλους της ομάδας. Θα πάω εκεί και θα το διασκεδάσω. Φέτος είναι η δεύτερη φορά που θα λάβω μέρος και ελπίζω να είμαι εκεί και για πολλά ακόμη χρόνια”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net