Παναθηναϊκός: Ο Στραματσόνι απειλεί το «τριφύλλι»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Παναθηναϊκός: Ο Στραματσόνι απειλεί το «τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός: Ο Στραματσόνι απειλεί το «τριφύλλι»! | Newsit.grΝέα προβλήματα «φυτρώνουν» καθημερινά για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το τελευταίο έρχεται από τον πρώην τεχνικό των «πρασίνων», Αντρέα Στραματσόνι.
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την πρόταση του για αποπληρωμή των οφειλών του προς τον Αντρέα Στραματσόνι σε 33 δόσεις, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο Ιταλός τεχνικός απέρριψε την πρόταση των «πρασίνων», από τους οποίους ζητά να καταβάλουν 182.000 στο ελληνικό Δημόσιο καθώς ισχυρίζεται πως η ομάδα πρέπει να αποπληρώσει την εφορία.

Το ποσό που οφείλεται στον Στραματσόνι δεν αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε ο δικηγόρος του Ιταλού στον Βασίλη Κωνσταντίνου, ωστόσο υπάρχει η απειλή για άμεση καταγγελία στα αρμόδια όργανα –χωρίς προειδοποίηση- αν δεν αρχίσουν οι πληρωμές.
Χρήματα οφείλονται επίσης και στους συνεργάτες του Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι, Ομάρα Ντανέζι και Βιτσέντζο Σάσο, που αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια… γραμμή.

«Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλετε στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας», φέρεται να αναφέρει η αποστολή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και προσθέτει:

«Σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση». newsit.gr