Χρονοταξιδιώτης ισχυρίζεται ότι έφερε αυτή την φωτογραφία από το έτος 6000 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Χρονοταξιδιώτης ισχυρίζεται ότι έφερε αυτή την φωτογραφία από το έτος 6000

Ένας άνδρας, που ισχυρίζεται ότι είναι χρονοταξιδιώτης, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο YouTube για να αποκαλύψει ότι βρέθηκε στο έτος 6000 μ.Χ.

Σύμφωνα με τον άνδρα, που δεν έδειξε το πρόσωπό του, συμμετείχε σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα που στέλνει ανθρώπους στο μέλλον.

Στόχος του, είπε, είναι να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για το μακρινό μέλλον. Όπως ανέφερε, στο έτος 6000 υπάρχει μια τεχνολογία που δεν τη χωρά ο σημερινός ανθρώπινος νους.

Ο πολιτισμός που έχουμε σήμερα, σε σχέση με εκείνον του 6000, μοιάζει πρωτόγονος. Είπε ότι θα έχουν βρεθεί θεραπείες για τις ασθένειες και μάλιστα, όπως ανέφερε με μισόλογα, μια θεραπεία για τον καρκίνο βρέθηκε στην εποχή μας.
Στο έτος 6000 οι άνθρωποι θα μπορούν να τηλεμεταφέρονται. Τα ταξίδια στον χρόνο θα είναι προσβάσιμα στο κοινό και ο καθένας που θα έχει την οικονομική δυνατότητα θα μπορεί να ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να παρατηρήσει ιστορικά γεγονότα.

Μόνο που οι χρονοταξιδιώτες από εκείνο το μέλλον θα είναι αόρατοι και δεν μπορούν να επέμβουν στο παρελθόν. Μόνο να παρατηρήσουν θα μπορούν.

Το 6000 η ανθρωπότητα δεν θα κυβερνιέται από ανθρώπους αλλά από τεχνητή νοημοσύνη.

Οι άνθρωποι επίσης θα μπορούν να ζήσουν αιώνια «φορτώνοντας» τις συνειδήσεις τους σε εικονικές πραγματικότητες.

Ο άνδρας ως αποδεικτικό στοιχείο των ισχυρισμών του έδειξε μια φωτογραφία, που όπως είπε τράβηξε στο 6000.

Είναι η εικόνα μιας πόλης, όπως θα μοιάζει στο μέλλον. Δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια σημερινή πόλη είναι «γιατί θα έχει αλλάξει μέχρι τότε».

Είπε ακόμα ότι θα ανακοινωθεί στην κοινή γνώμη ότι τα ταξίδια στον χρόνο είναι εφικτά το έτος 2028.

Κάποια στιγμή στο βίντεο έβαλε τα κλάματα, γιατί όπως εξήγησε ταξίδεψε στο μέλλον με ένα φίλο του, ο οποίος έμεινε εκεί.

Και παρά το γεγονός ότι το 6000 είναι μια ουτοπία και ξέρει ότι ο φίλος του είναι σε ένα καλύτερο κόσμο, είπε ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί.
Αλλά αυτό, όπως εξήγησε παρακάτω, είναι αδύνατον επειδή ο φίλος του κατά λάθος «ανέβασε» τη συνείδησή του σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν μπορεί να βγει από εκεί.

Ήταν αδύνατο η συνείδησή του να επιστρέψει στο σώμα του και πλέον βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας (βεβαίως αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ίδιοι με το σενάριο στα τελευταία επεισόδια του σίριαλ X-Files).

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, με αυτή την τεχνολογία στο μέλλον θα μπορούμε να στέλνουμε τη συνείδησή μας όπου θέλουμε στο σύμπαν.

Όλος αυτός ο ισχυρισμός, για «ανέβασμα» συνείδησης σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δυνατότητα διάχυσης της ανθρώπινης συνείδησης στο σύμπαν, εκτός από σενάριο των X-Files αποτελεί και μια πρόσφατη θεωρία της επιστήμης.

Οπότε, όλα αυτά που αναφέρει ο άνδρας το πιθανότερο είναι να τα άκουσε σε κάποιο ντοκιμαντέρ και να τα μετέφερε ως «εμπειρία» του από ταξίδι στο μέλλον.

Επίσης η φωτογραφία που έδειξε με την πόλη του 6000 δεν αποτελεί κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.

>Δείτε το βίντεο με τη «μαρτυρία»: