Πιερία: Έκλεψαν μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας αξίας 20.000 ευρώ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πιερία: Έκλεψαν μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας αξίας 20.000 ευρώ

Εννέα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπής, σε σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 30 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο άνδρες ενεργώντας, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2017, έκαναν επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής ηλεκτρικών συσσωρευτών (μπαταρίες), παραβιάζοντας σταθμούς βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών σε περιοχές της Πιερίας. Η συνολική αξία των κλεμμένων συσσωρευτών, ανέρχεται σε 20.700 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Πηγή: Thestival