Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Παραμένει σε κρίσιμη κατάστασηΣοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύεται στην εντατική, βαρύτατα τραυματισμένος, μετά από σοβαρό τροχαίο.
Ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, ύστερα από διασκέδαση με φίλους του σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε με τη μοτοσικλέτα του σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
Πλέον, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική.
Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, η οικογένειά του και φίλοι του.
Ο παρουσιαστής έγινε γνωστός μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.
Τελευταία, είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.
Ο φίλος του και δημοσιογράφος, Λάμπρος Κωνσταντάρας «ανέβασε» στα social media μία φωτογραφία από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές και σχολίασε: «Το καλό που σου θέλω είναι να βγάλουμε και φέτος το καλοκαίρι αυτήν τη φωτογραφία @konstantinosaggelidis. Αδερφέ μου είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ, θα σε περιμένουμε όλοι».
5435345
Στο μεταξύ, το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την προχθεσινή του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ, όπου προβλήθηκε η μαγνητοσκοπημένη πριν ημέρες εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», στην οποία ήταν καλεσμένος.
Δείτε το βίντεο: