Με 40.000… σίγουρους και πολλές επιλογές η ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Με 40.000… σίγουρους και πολλές επιλογές η ΑΕΚ

Με 40.000… σίγουρους και πολλές επιλογές η ΑΕΚΗ παρουσία περίπου 40.000 θεατών είναι δεδομένη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Όχι όμως και η σύνθεση της ΑΕΚ, αν και υπάρχουν «σίγουροι» και αρκετά φαβορί για την ενδεκάδα.
Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη που θα τη φέρει στο +5 από τους «ερυθρόλευκους».

Κι αν για την κοσμοσυρροή στις κερκίδες δεν χωρά καμία αμφιβολία, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 40.000 φιλάθλους, υπάρχουν ακόμη αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα. Ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την προσφιλή του συνήθεια δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αλλά έχει αρκετές επιλογές.

Η οπισθοφυλακή μοιάζει δεδομένη. Ανέστης στο τέρμα, Τσόσιτς και Βράνιες στόπερ και από τη στιγμή που ο Λόπες τέθηκε νοκ άουτ (τρέχει να προλάβει την Αούστρια Βιέννης την Πέμπτη), ο Μπακάκης θα παίξει αριστερό μπακ και ο Γκάλο στο δεξί άκρο.

Στον άξονα δεδομένη είναι η παρουσία του Σιμόες και ο Γιόχανσον έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει στο πλευρό του. Ο Σουηδός ξεκουράστηκε στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία και συν τοις άλλοις είναι ικανός στις στημένες φάσεις, όπου η «Ένωση» έχει παρουσιάσει σχετική αδυναμία και θα είναι χρήσιμος απέναντι στην «αεροπορία» του Ολυμπιακού. Ο Γαλανόπουλος έχει τις πιθανότητές του, είτε αντί του Σουηδού, είτε μαζί με τους άλλους δύο, αν επιλεγεί σύστημα 4-3-3, με τον Μάνταλο να προωθείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι σίγουρος στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Αντίθετα, υπάρχει δίλημμα μεταξύ Λιβάγια και Αραούχο, που δύσκολα θα παίξουν από την αρχή μαζί. Το πιο πιθανό είναι ο φορμαρισμένος Κροάτης να παίξει από την αρχή και ο Αργεντινός να έρθει από τον πάγκο. Αν δεν χρησιμοποιηθεί το 4-3-3 αλλά το 4-2-1-3, τότε ο Κλωναρίδης έχει προβάδισμα να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. sport-fm.gr