Τα μυστικά του Χάσι για την ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Τα μυστικά του Χάσι για την ΑΕΚ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, δεν αποκαλύπτει στο 100% τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (24/9, 20.30). Τα σχέδια για τον Κώστα Φορτούνη.
O Μπέσνικ Χάσι έχει αποδείξει ότι δεν είναι από τους προπονητές που δεν δίνουν στο "πιάτο" την ενδεκάδα στους παίκτες ή στους... ρεπόρτερ μέσα από τις δοκιμές. Από το ξεκίνημα της σεζόν επιφυλάσσει πάντοτε μία έκπληξη στις ενδεκάδες των αγώνων.


Τις τελευταίες μέρες έχει αποφασίσει να μπερδέψει τους πάντες και τα πάντα. Φυσικά και κάτι έχει στο μυαλό του, φυσικά και έχει καταλήξει στους "11" για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (24/9, 20.30), αλλά έχει αποφασίσει παράλληλα ότι δεν θα αποκαλύψει σε καμία περίπτωση τα πλάνα του στο 100%.

Η κίνηση με το να κάνει κάποιες δοκιμές με τον Σισέ ως αμυντικό χαφ, περισσότερο είχε να κάνει με αλχημεία παρά με κάτι ουσιαστικό. Ή ενδεχομένως να είχε στο μυαλό του το ενδεχόμενο ότι αν έπαιζε ο Σισέ στο "6" στις δοκιμές θα έβαζε με το κορμί του πιο δύσκολα στον Οφόε π.χ. που ήταν στην άλλη ομάδα ως "10άρι". Όλα παίζουν τον ρόλο τους και προφανώς κάθε προπονητής για να κάνει μία κίνηση στην προπόνηση, την κάνει για συγκεκριμένους λόγους και όχι για να μπερδέψει τους... ρεπόρτερ ή τους παίκτες.

Αυτό που κρατάμε είναι το "κρυφτούλι" του 46χρονου τεχνικού των Πειραιωτών. Αν μπορεί να θεωρηθεί μία γραμμή ως "κλειδωμένη", αυτή θα πρέπει να είναι η αμυντική τετράδα. Δηλαδή ο Καπίνο θα έχει μπροστά του τους Ομάρ (δεξιά), Ρομαό-Ένχελς και Φιγκέιρας (αριστερά).
Στα χαφ υπάρχει ένα ερωτηματικό, με τον Ταχτσίδη από τη μία πλευρά να "διψάει" να παίξει και με τον Ζντιέλαρ από την άλλη να δείχνει περισσότερο στα "θέλω" του Χάσι για ένα τέτοιο ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ. Οι Ζιλέ και Οφόε θα συμπληρώνουν την τριάδα στα χαφ, με τον Βέλγο χαφ σε ρόλο "δεκαριού".
Ο Καρσελά επίσης θα είναι στην ενδεκάδα, ο Μάριν λογικά θα περάσει στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης και ο... κακός χαμός γίνεται με την κορυφή της επίθεσης. Ο Τζούρτζεβιτς έδειχνε έως και την Πέμπτη το βράδυ (22/9) να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Εμενίκε.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Ο Φορτούνης πέρασε το τεστ της Παρασκευής (22/9) και απομένει άλλο ένα, το σημερινό (23/9) για να αποφασίσει ο Χάσι. Το βασικό είναι ότι ο διεθνής χαφ έλεγε εδώ και μέρες ότι θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, αποδεικνύει τη θέλησή του.
Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση στο εκατομμύριο να υποτροπιάσει στον προσαγωγό, τότε δεν θα ρισκάρει ο Χάσι την παρουσία του. Θα τον δει και στην τελευταία προπόνηση και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του για το αν θα κάτσει έστω στον πάγκο με την ΑΕΚ. sport24.gr