Τελειώνει του Ένγκελς στον Ολυμπιακό, δυσκολεύει του Ντράγκοβιτς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Τελειώνει του Ένγκελς στον Ολυμπιακό, δυσκολεύει του Ντράγκοβιτς

Τελειώνει του Ένγκελς στον Ολυμπιακό, δυσκολεύει του ΝτράγκοβιτςΝτύνεται στα ερυθρόλευκα. Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας ο Μπιορν Ένγκελς. Έντονο ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Ντράγκοβιτς που ακούγεται για τους Πειραιώτες.
Παίρνει Μπιορν Ένγκελς ο Ολυμπιακός, τι γίνεται με Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς…

Παίκτης των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη. Έχει γίνει ο πρώτος κύκλος των ιατρικών εξετάσεων και εκτιμάται ότι θα υπογράψει το συμβόλαιό του όταν τελειώσει η συγκεκριμένη διαδικασία, αν και οι Πειραιώτες ενημέρωσαν χθες (30/08) το βράδυ ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και το πρωί της Πέμπτης. Αν τελικά κλείσει η μεταγραφή θα γίνει με ένα ποσό κοντά στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για κίνηση που γίνεται με τις ευλογίες του Μπέσνικ Χάσι, ύστερα από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου που οδεύει προς Λεβερκούζεν έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 46χρονος τεχνικός τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στο πρωτάθλημα του Βελγίου, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Οφόε στην Κλαμπ Μπριζ. Θεωρείται ότι θα αγωνιζόταν σε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα, αν δεν του είχαν «κάτσει» δύο άτυχες στιγμές με τους τραυματισμούς που πέρασε. Πάντως, προέρχεται από σχετικά γεμάτες σεζόν. Πέρυσι έκανε 23 συμμετοχές με την Μπριζ και σημείωσε δύο γκολ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον έχει το αν θα πάρει άλλο παίκτη ο Ολυμπιακός. Υπήρξε κινητικότητα την Τετάρτη για τον Αλεξάνταρ Ντάγκοβιτς της Λεβερκούζεν, όπως προέκυψε από πληροφορίες, ενώ υπήρξαν και σχετικά δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο που έκαναν λόγο για μετακίνηση στο πλαίσιο της συμφωνίας των «ερυθρόλευκων» για πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου. Από τον σύλλογο του Πειραιά έλεγαν τα μεσάνυχτα ότι η τελευταία τους μεταγραφή θα είναι ο Μπιορν Ένγκελς. Επιπλέον, στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Ίντερ και Ρόμα για τον 26χρονο μπακ που κόστισε 18 εκατ. ευρώ πέρυσι στον γερμανικό σύλλογο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει την περίπτωσή του και ομάδα της από την Premier League. Μένει να φανεί, αν θα ασχοληθεί άλλο με τον Αυστριακό ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. sport-fm.gr