Παναθηναϊκός: Συμφώνησε και έρχεται και ο Χίλιεμαρκ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε και έρχεται και ο Χίλιεμαρκ!

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε και έρχεται και ο Χίλιεμαρκ!Οι πράσινοι μετά την μεταγραφή του Άντονι Μουνιέ τα βρήκαν με την Τζένοα και ο Σουηδός έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει τον δανεισμό του στο «τριφύλλι»!

Ο Παναθηναϊκός μετά την μεταγραφή του Άντονι Μουνιέ προχωρά σε ακόμη μία εντυπωσιακή κίνηση, καθώς τα βρήκε με την Τζένοα και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει τον δανεισμό του στο «τριφύλλι»!

Το φινάλε των μεταγραφών είναι εντυπωσιακό για τον Παναθηναϊκό που ενισχύεται εκεί που πονούσε με δύο παίκτες πρώτης γραμμής! Μετά τον Άντoni Μουνιέ, το «τριφύλλι» κλείνει το θέμα στην δημιουργία της μεσαίας γραμμής με τον διεθνή Σουηδό, Όσκαρ Χίλιεμαρκ! 

Οι «πράσινοι» το βράδυ της Τετάρτης τα βρήκαν σε όλα με την Τζένοα για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά, να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις!

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ που αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Σουηδίας έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα του στην Έλφσμποργκ. Τον Ιανουάριο του 2013 η PSV έδωσε 2.2 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της. Έπειτα από δύο χρόνια η Παλέρμο δαπάνησε 2.5 εκατομμύρια ευρώ για να καταλήξει το καλοκαίρι στην Τζένοα έναντι 2 εκατομμυρίων!  Σε όλες τις ομάδες, ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην μεσαία γραμμή.
Πηγή:www.gazzetta.gr