Έδωσαν δουλειά σε έναν άστεγο για μία μόνο ημέρα. Αυτό που έκανε; Σόκαρε τους πάντες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Έδωσαν δουλειά σε έναν άστεγο για μία μόνο ημέρα. Αυτό που έκανε; Σόκαρε τους πάντες!



Η δημοσίευση ενός τεχνίτη έγινε viral, όταν κοινοποίησε την συγκινητική ιστορία ενός άστεγου.

Ο JayJay Murray είχε μόλις πιάσει δουλειά στην Empire UPVC & Roofing Specialists στο Waltham Cross στο Λονδίνο, όταν συνάντησε τον John, ο οποίος κοιμόταν πάνω σε ένα παγκάκι σε ένα πάρκο.

Πρόσφερε στον άστεγο άντρα ένα φλιτζάνι τσάι και την ευκαιρία να δουλέψει μαζί του την επόμενη μέρα. «Ήρθε πρώτος και δούλεψε ασταμάτητα, δεν έχω ξαναδεί κάποιον τόσο ευτυχισμένο που βρίσκεται στην δουλειά! Του πήρα μεσημεριανό από το Burger King και τον βοήθησα να κυκλοφορήσει στο Λονδίνο», έγραψε ο Murray.


«Είπε ότι 15 λίρες ήταν εντάξει, ότι έτσι θα έβγαζε την εβδομάδα, αλλά οι άλλοι μάζεψαν λεφτά και έφυγε με 70 λίρες στη μία και ζήτησε να ξανάρθει.»

Η δημοσίευση του Murray ανέβηκε την Τρίτη και έχει πλέον πάνω από 21.000 likes και 5.000 κοινοποιήσεις. «Η ευγνωμοσύνη του μας άνοιξε τα μάτια. Τελικά ο John ήταν κάτι καλό. Κάποιος που είναι πρόθυμος να δουλέψει δεν πρέπει να μένει στον δρόμο», συνέχισε.


Πολλοί εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχολιάζοντας την κοινοποίηση:

«Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι υπέροχοι άνθρωποι σαν εσάς. Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.» «Νιώθω καλύτερα ακούγοντας τέτοιες ιστορίες. Εύχομαι να υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι άνθρωποι.» «Πολλοί άστεγοι καταλήγουν έτσι λόγω συνθηκών πέραν των δυνάμεων τους και δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να δουλεύουν και να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.»